PrijsKenner

Beste Gel Blaster 2024

Laatste update: January 10, 2024
Author Logo
Geschreven door:  Donny
Hoe hebben wij getest?
products-researched
17
Producten
onderzocht
22
Uren
besteed
reviews collected
19
Ervaringen
verzameld
17
Webshops
vergeleken

De Gel blasters heb jij waarschijnlijk overal al langs zien komen. Dit is namelijk de nieuwste rage van nu in Nederland en zo niet wel over de hele wereld.

Door het grote aanbod op de markt van de verschillende gel blasters kan het lastig zijn om te bepalen welk gel blaster het meest voor jou geschikt is. Er zijn namelijk verschillende aandachtspunten waarop je kan letten bij het aanschaffen van een gel blaster die voor jou geschikt is.

Ben jij van plan om een gel blaster aan te schaffen maar heb je nog bepaalde twijfels? Neem dan eerst onze koopgids door hierin worden een aantal tips gegeven over de gel blasters, wordt er beschreven waar jij op moet letten bij het aanschaffen van een gel blaster en welke gel blasters de beste zijn van 2024.

De 5 Beste Gel Blasters in Nederland van 2024

Om je keuze te vergemakkelijken hebben wij voor jou een top 5 beste Gel Blaster van 2024 op een rijtje gezet. Vervolgens wordt er uitgebreid beschreven over de voor/-nadelen en over de specificaties van de Gel Blasters.


1. RenFox Elektrische gel blaster

De RenFox Elektrische gel blaster is een populaire gel blaster onder de kinderen. Deze gel blaster is namelijk te vergelijken met de wel bekende M4A1. Het heeft een bijzondere uitstraling en is ook de enige uit onze lijst die er zo uitziet. De Gel Blaster heeft met een schietbereik tot wel 20 meter ver. Hierdoor kan je rustig op een verre afstand je doelwit raken.

Daarnaast heeft deze ook verschillende modus, je hebt de automatische modus en de handmatige modus. Verder heb je met deze M4A1 vele bouwmogelijkheden. Zo kan je zelf bepalen hoe jij deze gel blaster wilt gebruiken, denk hieraan met een vizier, een demper of een handgreep. Je kan uiteindelijk deze M4A1 bouwen tot wel een 80 cm lange gel blaster.

Als laatst worden de volgende spullen meegeleverd: vizier, handleiding, USB-oplaadkabel, 1 demper, 1 veiligheidsbril, 1 handgreep, een trommelmagazijn waar ongeveer 500 gel ballen in passen en 60.000 gel ballen .

Pluspunten

 • Bijzondere uitstraling
 • Tot wel 20 meter schietbereik
 • Verschillende modus
 • Kan op verschillende manieren de gel blaster bouwen

Minpunten

 • Niet geschikt voor jonge kinderen

Bekijk de RenFox Elektrische gel blaster bij deze vertrouwde webshops:

amazon.nl Amazon.nl €59,99 Bekijken
Laatste amazon prijs update: July 20, 2024 6:08 am

2. Epochair Blaster gun, elektrisch, oplaadbaar schietpistool

Deze Gel Blaster Epochair is ideaal als je ervan houdt om met 1 hand te schieten. Dit komt doordat deze erg ligt is vergeleken met de wat grotere Gel Blasters. Met deze Gel Blaster kan je ervoor kiezen om één voor één te schieten maar ook om het automatisch te laten schieten door de trekker ingedrukt te houden.

Daarnaast heeft deze Gel Pistol een maximale bereik van 20 meter ver. Tot slot worden de volgende spullen bijgeleverd: een veiligheidsbril, handleiding, oplaadkabel, 20.000 gel ballen en een magazijn waar ongeveer 500 gel ballen in passen.

Pluspunten

 • Licht in gewicht
 • Wordt met 20.000 gel ballen geleverd
 • Eenvoudig te bedienen

Minpunten

 • Is niet uit te breiden

Bekijk de Gel Blaster Epochair bij deze vertrouwde webshops:

amazon.nl Amazon.nl €46,99
Uitverkocht
Bekijken
Laatste amazon prijs update: July 20, 2024 6:08 am

3. Gel ballenpistool, automatische gelblaster, elektrisch opvouwbaar mp9-model

De Gel Blaster mp9-model is een volautomatische Gel Blaster. De mp9-model heeft een accuraat bereik tot wel 10 meter en schiet 8 gel ballen per seconde. Bovendien kan je de mp9 ook nog eens uitbouwen. Zo heeft de mp9 een geluiddemper bij en ook nog een schouderondersteuning die je kan in/uitklappen.

De mp9 is van hoogwaardige materialen gemaakt en maakt gebruik van geavanceerde batterijen. Verder worden de volgende spullen bij de mp9 geleverd: een veiligheidsbril, USB-oplader, geluiddemper, 10.000 gel ballen (munitie) en één magazijn waar ongeveer 500 gel ballen in passen.

Pluspunten

 • Schiet automatisch
 • 8 schoten per seconde
 • Meerdere standen voor de mp9

Minpunten

 • Heeft een accuraat bereik tot 10 meter

Bekijk de Gel Blaster mp9-model bij deze vertrouwde webshops:

amazon.nl Amazon.nl €45,99
Uitverkocht
Bekijken
Laatste amazon prijs update: July 20, 2024 6:08 am

4. Gelblaster, Elektrische Waterspuit Gel Blaster AKM

De Gel Blaster AKM is de wel bekende Gel Blaster model. Dit is een automatische Gel Blaster die meer dan 300 ballen per minuut kan schieten en is tot 20 meter ver accuraat. Deze AKM is verder ook nog gemakkelijk te monteren en demonteren.

Daarnaast worden de volgende spullen bij de AKM geleverd: een veiligheidsbril, oplaadkabel, handleiding, 10.000 gel ballen en een magazijn waar ongeveer 500 gel ballen in passen.

Pluspunten

 • Eenvoudig te bedienen
 • Accuraat bereik tot wel 20 meter
 • Wordt met 10.000 gel ballen geleverd

Minpunten

 • Heeft geen meerdere uitbreidingsmogelijkheden

Bekijk de Gel Blaster AKM bij deze vertrouwde webshops:

amazon.nl Amazon.nl €49,99
Uitverkocht
Bekijken
Laatste amazon prijs update: July 20, 2024 6:08 am

5. Elektrische Gel Ball Blaster Pistol

Deze Gel Blaster pistol is erg bekend als het om team vs team spellen gaat. Dit komt doordat je met deze Gel Blaster gemakkelijk de kleuren van de speelgoed wapen kan veranderen naar team blauw of team oranje.

Bij deze Gel Blaster heb je 2 verschillende schiet standen, de een waar je telkens de trekker moet overhalen en de ander waar je automatisch blijft schieten. Deze Gel Blaster kan tot wel 10 ballen per seconde schieten met een schiet afstand tot wel 20 meter ver.

Daarnaast worden de volgende spullen meegeleverd: een veiligheidsbril, oplaadkabel, oranje vervangende decoratieve accessoires, 10.000 gel ballen en een magazijn waar ongeveer 500 gel ballen in passen.

Pluspunten

 • Verschillende kleuren voor de Teams
 • Licht in gewicht
 • Heeft een hoge schietsnelheid per seconde

Minpunten

 • Heeft geen meerdere speelmodus
 • Prijs is aan de hogere kant

Bekijk de Gel Blaster Pistol bij deze vertrouwde webshops:

amazon.nl Amazon.nl €60,19
Uitverkocht
Bekijken
Laatste amazon prijs update: July 20, 2024 6:08 am

Koopgids voor Gel Blasters

Wat zijn Gel Blasters?

Gel Blasters zijn volledig (automatisch) elektrische speelgoed wapens, die gebruik maken van een motor (springveren) in combinatie met een batterij om gel ball te kunnen afschieten. Doordat het gebruik maakt van een springveer hebben de afgeschoten gel ballen (munitie) een maximale snelheid tot 45 meter per seconde.

Verder gebruiken de Gel Blasters speciale gel ballen voor de munitie, die bij impact uit elkaar spat.

Wat zijn Gel ballen?

Gel ballen zijn zachte balletjes die gemaakt zijn van gel, deze zijn ook wel bekend als Orbeez. De gel balletjes worden met behulp van water tot wel 10x hun oorspronkelijke vorm uitgezet.

De gel balletjes worden ongeveer 2 à 3 uur lang in het water geweekt om hun ware grootte te bereiken. Na de 2 à 3 uur zijn de balletjes tot ongeveer 7-8 mm uitgezet, zijn de gel balletjes in verschillende kleuren te krijgen en ook nog eens biologisch afbreekbaar (niet giftig en laten geen vlekken achter).

Daarnaast zullen ze bij impact uit elkaar spatten. De resten van de uit elkaar gespatte balletjes zullen vervolgens automatisch oplossen (verdampen) waardoor er geen overgebleven resten zijn en het erg milieuvriendelijk is.

Waarom een Gel Blaster aanschaffen?

De Gel Blaster is de nieuwe rage van nu. Dit komt omdat er vele voordelen met zich mee komen. Zo kunnen de kinderen (of zelfs volwassen) er veel plezier aan hebben zonder achteraf overal blauwe plekken aan over te houden, denk hierbij aan airsoft of paintballen.

Airsoft en paintballen maken namelijk gebruik van luchtdruk hierdoor kunnen de balletjes die er gebruikt worden de snelheden tot wel 300+ km/u halen.

Daarnaast is de Gel Blaster ook nog eens milieuvriendelijk. De gel balletjes verdampen uit zichzelf nadat ze uit elkaar zijn gespat, waardoor je geen overgebleven resten overhoudt na een gel blaster gevecht.

Terwijl je bij airsoft of paintballen wel overgebleven resten houdt, denk hierbij aan verf vlekken van de verfballen die je bij paintballen gebruikt of aan honderden en zo niet duizenden plastiek harde balletjes van de airsoft (BB's).

Gel Blasters kopen in Nederland

Al eerder is er aangegeven dat nu de Gel Blasters de nieuwe rage is van nu. Het is niet zomaar ontstaan de nieuwe rage komt voort uit de TikTok filmpjes.

Dagelijks komen er honderdduizenden filmpjes op TikTok langs waar kinderen met een Gel Blaster spelen. Doordat het nog redelijk nieuw is op de Nederlandse markt kan je deze Gel Blasters nu nog alleen online bestellen op Amazon.nl.

Zijn Gel Blasters legaal in Nederland?

Het is natuurlijk begrijpelijk dat je je zou afvragen of de Gel Blasters in Nederland legaal is. De Gel Blasters lijken immers erg op echte vuurwapens.

Gel Blasters zijn in Nederland officieel ook niet verboden. Als je met de Gel Blasters thuis binnen of buiten in je tuin speelt (eigen terrein) zal het geen probleem zijn. Maar ga je er buiten meespelen op straat (openbare weg) dan kan er problemen gaan ontstaan en afhankelijk van de situatie kan het zelfs strafbaar zijn.

Zijn Gel Blasters voor kinderen veilig?

Gel Blasters zijn 100% veilig, zolang je maar niet van dichtbij op elkaar schiet. De gel ballen bestaan ook maar liefst 95% uit water waardoor ze bij impact gemakkelijk uit elkaar spatten.

Daarnaast wordt er ook aangeraden om kinderen pas vanaf 8 jaar met een Gel Blaster te laten spelen. Van 8 tot 10 jaar wordt er dan aangeraden voor de kinderen om de Gel Blasters te gebruiken om op de bij gekregen doelen of zelfgemaakte doelen te schieten.

Voor de wat oudere kinderen is het natuurlijk leuker om op elkaar te schieten en spellen te spelen zoals Capture the Flag. Verder is het ook altijd belangrijk om een veiligheidsbril te dragen het maak niet uit hoe oud je dan ook bent.

Als laatst ook al zijn de gel ballen niet giftig het is niet aanbevolen om deze door te slikken, hierdoor zijn de Gel Blasters ook niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar oud.

Informatie over Gel Blasters voor het aanschaffen

Het kan lastig zijn om de juiste Gel Blaster te kiezen die voor jou geschikt is, doordat de Gel Blasters nu nog redelijk nieuw is op de Nederlandse markt en al een grote aanbod verschillende soorten Gel Blasters zijn. Om jou een betere beeld te geven over de verschillende Gel Blasters die er zijn, hebben wij voor jou de belangrijkste aandachtspunten op een rijtje gezet.

Waar moet je opletten bij een Gel Blaster?

Functionaliteit

Elk Gel Blaster heeft zijn eigen functie, maar niet elk functie of gadget heeft iedereen nodig. Het is dus verstandig om te zoeken en alvast in overweging te hebben welk functies/eigenschappen jij zou willen voor jouw Gel Blaster. Je moet namelijk overwegen of bepaalde functies het waard zijn om er meer voor te betalen. In meeste gevallen betekent namelijk meer functies ook een hogere prijs.

Ontwerp

Het ontwerp is ook een belangrijk punt om naar te kijken. Ben je op zoek naar een grote Gel Blaster waar je met twee handen je Blaster moet vasthouden of naar een Blaster waar je maar één hand voor nodig hebt. Een goede ontwerp zorgt ervoor dat de Gel Blaster ergonomisch is, waardoor je zelfs op lange gebruik het comfortabel is.

Gebruiksgemak

Als laatst is het gebruiksgemak ook belangrijk. Een Gel Blaster moet niet te ingewikkeld zijn om het te kunnen gebruiken. Het moet namelijk gemakkelijk te bedienen en gebruiken zijn. Denk hierbij aan niet teveel onnodige knopjes of handelingen die er uitgevoerd moeten worden om de Gel Blaster te kunnen gebruiken.

Prijs/Kwaliteit

De kwaliteit is één van de belangrijkste punten om te overwegen bij het kopen van een Gel Blaster. De Gel Blaster kan wat prijzig zijn en stel nou dat die als nog snel kapot gaat zou dat erg zonde zijn van het geld. Het is belangrijk dat je een Gel Blaster haalt die van goede kwaliteit en duurzaam is.

Over het algemeen als je meer geld betaalt, zal deze ook een betere kwaliteit hebben dan een die minder kost. Een voorbeeld als je twee Gel Blasters ziet die bijna het zelfde zijn maar de één is enkele euro's duurder dan is het wel verstandiger om die ene Gel Blaster te halen die wat duurder is als je wilt dat je Gel Blaster langer meegaat. Maar dit zal niet altijd het geval zijn dat een duurder Gel Blaster ook beter is.

Conclusie

Welk Gel Blaster is nou de beste koop? Dit is een vraag die lastig te beantwoorden is. Het ligt er maar net aan naar waar jij opzoek bent. Denk hierbij aan welke functies jij zou willen op jouw Gel Blaster, welk ontwerp, etc. Verder kan je haast geen verkeerde beslissing nemen als je een Gel Blaster aanschaft uit onze top 5 lijst. De kwaliteit van de Gel Blasters zijn allemaal erg goed alleen de functionaliteit, uiterlijk en de prijzen zullen hierin verschillen.

Inhoudsopgave

Gerelateerd

PrijsKenner
Copyright © 2024 PrijsKenner.nl – Alle rechten voorbehouden

PrijsKenner.nl neemt deel aan affiliateprogramma’s om commissie te verdienen met links naar partners (Bol & Amazon). Met onze reviews & links kunnen we een kleine commissie verdienen.