PrijsKenner

Beste Multistyler 2024

Laatste update: January 11, 2024
Author Logo
Geschreven door:  Lisa
Hoe hebben wij getest?
products-researched
24
Producten
onderzocht
18
Uren
besteed
reviews collected
39
Ervaringen
verzameld
6
Webshops
vergeleken

Ben jij iemand die graag vaak zijn haarstijl verandert? Dan is dit apparaat een must-have voor jou, de multistyler. Een multistyler is een multifunctioneel stylingapparaat die ervoor zorgt dat je eenvoudig en snel je haren kunt stylen en drogen.

Het apparaat is uitgerust met verschillende opzetstukken die speciaal zijn ontworpen om een breed scala van haartypes en stijlen aan te passen. Met een multistyler kun je alles van volume en krullen tot stijlen en kammen creëren.

Heb je nog je twijfels of vragen waar je mee zit? Bekijk gerust eerst onze koopgids. Hierin worden een aantal onderwerpen beschreven over de multistyler en wordt er beschreven waar jij op kan letten bij het aanschaffen van een multistyler.

De 5 Beste Multistyler van 2024

Om je keuze te vergemakkelijken hebben wij voor jou een top 5 beste multistyler van 2024 op een rijtje gezet. Vervolgens wordt er uitgebreid beschreven over de voor/-nadelen en over de specificaties van de Multistyler.


1.MAE® Airwrap Krultang 5 in 1 Multi Styler Föhn

De MAE® Airwrap Krultang 5 in 1 Multi Styler is een innovatief apparaat dat drogen en stylen in één stap mogelijk maakt. Dit revolutionaire apparaat maakt gebruik van luchtstroom in plaats van hitte om het haar te stylen, waardoor het haar beschermd wordt tegen beschadiging.

Het is ook te vergelijken met de Dyson Airwrap alleen is de luchtstroom iets minder krachtig. Maar je betaald dan ook een stuk minder ervoor.

Het apparaat heeft 5 opzetstukken: een pre-styling haardroger, ronde volumeborstel, zachte ontkrullende borstel en twee airwrap van 30mm, één voor links draaiende krullen en één voor rechts draaiende krullen. Hiermee kan je diverse haarstijlen creëren.

Het apparaat is verder voorzien van 3 verschillende standen waarmee je de warmte en snelheid aan kunt passen aan je haartype en de gewenste styling.

Pluspunten

 • Beschikt over 5 opzetstukken
 • Maakt gebruik van luchtstroming
 • Geschikt voor zowel nat als droog haar
 • Geschikt voor kort en lang haar
 • Eenvoudig te gebruiken

Minpunten

 • Niet voorzien van een opbergetui
 • De opzetstukken kunnen redelijk warm worden
 • Minder krachtig dan de Dyson Airwrap

Bekijk de MAE® Airwrap Krultang 5 in 1 Multi Styler Föhn bij deze vertrouwde webshops:


2. BaByliss 1200W Multistyle Föhnborstel AS121E

De BaByliss 1200W Multistyle Föhnborstel AS121E is een complete set voor het drogen, stylen en modelleren van haar in één beweging. Het apparaat is voorzien van een vermogen van 1200 watt en 3 temperatuurinstellingen. Dit maakt het gemakkelijk om de hitte aan te passen aan je haartype en de gewenste styling.

De set bestaat uit 4 opzetstukken voor diverse haarstyling-opties, waaronder een harde borstel van 25mm voor slag of volume en het modelleren van je haarpunten, een thermische borstel van 38mm met flexibele borstelpinnen voor slag en volume, een zachte borstel van 20mm voor het afwerken van je pony en een keramisch straightening opzetstuk voor volume vanaf de haaraanzet en het steilen van je haar.

Het straightening opzetstuk heeft een keramische coating, waardoor het zachtjes met het haar omgaat, een goede verspreiding van de warmte over de hele borstel heeft en warm blijft.

Daarnaast heeft het apparaat een ionische anti-frizz functie die helpt om statische elektriciteit te verminderen en het haar gladder en glanzender maakt.

Pluspunten

 • 4 opzetstukken voor diverse haarstyling-opties
 • Keramisch straightening opzetstuk voor een zachte en efficiënte styling.
 • Ionite anti-frizz functie voor een gladde en glanzende haar.
 • Voorzien van de coolshot functie
 • Meedraaiend snoer van 1,8 meter

Minpunten

 • Niet geschikt voor kort haar
 • Kan redelijk veel geluid maken
 • Borstel roteert niet automatisch

Bekijk de BaByliss 1200W Multistyle Föhnborstel AS121E bij deze vertrouwde webshops:


3. BaByliss Multi style MS21E

De Multi Style MS21E van BaByliss is een complete set voor het creëren van diverse haarstijlen. Met de 9 in 1 set kan je minstens 7 verschillende looks creëren, zoals mini wafels, golven, steil haar, twee formaten krullen en twee verschillende soorten volume of slag.

De set bestaat uit platen om je haar te steilen/crimpen (mini wafel), een golventang, 2 krultangen van 19 en 32mm, een ronde opzetborstel en een spiraal opzetborstel, haarspeltjes en haarclips.

De Multi Style MS21E heeft een snoer van 1,8 meter, waardoor je genoeg bewegingsvrijheid hebt om je haar te stylen. Dit apparaat is perfect voor mensen die op zoek zijn naar een veelzijdig stylingapparaat dat een groot aantal opties biedt voor haarstijlen en volume.

Pluspunten

 • Voorzien van keramische platen
 • Kan wel 7 verschillende looks creëren
 • Voorzien van 7 opzetstukken
 • De snoer van 1,8 meter is meedraaiend

Minpunten

 • Temperatuur is niet te bedienen
 • Niet geschikt om mee te föhnen

Bekijk de BaByliss Multi style MS21E bij deze vertrouwde webshops:

4. TravX® Airwrap Krultang 6 in 1 Multi Styler

De TravX Airwrap Krultang 6 in 1 Multi Styler is een luxe stylingapparaat van kapperskwaliteit dat wordt geleverd met 6 opzetstukken (föhn, stijl borstel, linker en rechter krultang, krulborstel en een volumineuze föhnborstel).

Het apparaat beschikt over de nieuwste ionentechnologieën luchtstromend en is vergelijkbaar met de Dyson, waardoor het haar een nieuwe vorm kan aannemen. Dit maakt het gemakkelijk om te stylen, drogen, krullen en kammen en biedt oplossingen voor verschillende haartypes.

De Airwrap bevat een hittebestendige bovenkant, dat is uitgerust met een keramische coating, die zorgt voor een geleidelijke warmteverdeling, zodat de haar niet beschadigd raakt.

Pluspunten

 • Geschikt voor lang, kort, droog of natte haren.
 • Voorzien van 6 opzetstukken
 • Heeft 3 verschillende temperatuurstanden
 • Heeft een 2 meter lange meedraaiende snoer

Minpunten

 • Niet voorzien van een opbergetui
 • De opzetstukken kunnen warm worden

Bekijk de TravX® Airwrap Krultang 6 in 1 Multi Styler bij deze vertrouwde webshops:


5. Salon 24 Airwrap Multistyler 5 in 1

De Salon 24 Airwrap Multistyler is een goede en krachtige Multistyler waarmee je eenvoudig de haren kunt stylen, borstelen en föhnen zonder dat je het haar beschadigd. Dankzij de verschillende hete luchtstanden kan jij je haar snel en gemakkelijk in model brengen.

De Salon 24 airwrap is geschikt voor zowel lang haar als kort haar en kan worden gebruikt voor het creëren van krullen, beach waves of glad geföhnt haar.

De nieuwe technologie van de airwrap zorgt ervoor dat er een draaikolk ontstaat waardoor de haren omheen draaien. Hierdoor worden waterstofbruggen in het haar verbroken, waardoor het haar een nieuwe vorm kan aannemen.

De set bevat een föhn, ronde föhnborstel, zachte föhnborstel en 2 krul opzetstukken (voor een rechter en een linkerkant).

Pluspunten

 • Geschikt voor alle haar soorten
 • Voorzien van 5 opzetstukken
 • Maakt gebruik van luchtstroming

Minpunten

 • Geleverd zonder een opbergetui
 • De opzetstukken kunnen warm worden

Bekijk de Salon 24 Airwrap Multistyler 5 in 1 bij deze vertrouwde webshops:


Koopgids voor Multistyler

Wat is een Multistyler?

Een Multistyler is een elektrische styling tool die meerdere styling-opties biedt. Dit kan bijvoorbeeld een apparaat zijn dat zowel een stijltang als een krultang in één bevat, of een apparaat dat verschillende opzetstukken heeft voor verschillende soorten krullen of golven.

Zo kan een Multistyler bijvoorbeeld een opzetstuk voor kleine krullen, grote krullen en een stijltang hebben. Zo kan de gebruiker met hetzelfde apparaat verschillende kapsels creëren. Deze styling tools zijn geschikt voor zowel professioneel als thuisgebruik.

Waarom een Multistyler aanschaffen?

Een multistyler is een veelzijdig apparaat dat meerdere haarstyling-opties biedt in één apparaat. Dit maakt het apparaat ideaal voor degenen die regelmatig van haarstijl willen veranderen. Het is een tijdbesparend apparaat omdat je het haar drogen en stylen tegelijkertijd kunt doen. Het is ook een handig apparaat omdat het meerdere functies heeft in één apparaat.

Hoe gebruik je een Multistyler

Het gebruik van een multistyler kan variëren afhankelijk van het specifieke model, maar hier is een algemene handleiding:

 1. Voordat je begint, was je haar en droog het met een handdoek.
 2. Kies de juiste opzetstukken voor de haarstijl die je wilt creëren.
 3. Verwarm het apparaat op de juiste temperatuur voor je haartype.
 4. Verdeel je haar in secties en houd elke sectie vast terwijl je het apparaat erdoorheen beweegt.
 5. Als je haar droog is, kun je beginnen met stylen met de gewenste opzetstukken.
 6. Controleer regelmatig of je haar droog is en stop wanneer het droog is.
 7. Gebruik een borstel of kam om het haar in model te brengen. Bij sommige multistylers is het kopstuk al een borstel.
 8. Afsluiten met een haarspray of een andere haarstylingproduct als je wilt.
 9. Na gebruik, laat het apparaat afkoelen en maak het schoon volgens de instructies in de gebruiksaanwijzing.

Het is belangrijk om de gebruiksaanwijzing van het apparaat te lezen voor gerichte instructies en de veiligheid.

Waar moet je opletten bij het aanschaffen van een Multistyler?

Tijdens je zoektocht naar de juiste Multistyler is het belangrijk om op bepaalde punten te letten. Het is niet aangeraden om de eerst volgende beste Multistyler direct aan te schaffen zonder naar de specificaties te hebben gekeken. Hieronder hebben wij voor jou de belangrijkste aandachtspunten op een rijtje gezet:

Vermogen

Het vermogen speelt een belangrijke rol bij de multistyler, omdat het bepaalt hoe snel het apparaat het haar droogt en stylen kan. Het vermogen van een apparaat wordt meestal uitgedrukt in watt.

Het vermogen van een apparaat bepaalt hoeveel luchtstroom het produceert. Een apparaat met een hoger vermogen zal een grotere luchtstroom produceren, waardoor het haar sneller droogt en stylen kan.

Een apparaat met een hoog vermogen is ideaal voor mensen met dik of lang haar, omdat deze haartypes meer tijd nodig hebben om te drogen. Een apparaat met een lager vermogen is geschikter voor kort haar of voor degenen die hun haar willen gladstrijken.

Het is belangrijk om te onthouden dat een apparaat met een hoog vermogen vaak krachtiger is dan een apparaat met een lager vermogen, maar dat het niet automatisch betekent dat het de beste keuze is voor jouw haartype en stylingwensen.

Temperatuur

De temperatuur speelt ook een grote rol bij het gebruik van een multistyler, omdat het bepaalt hoeveel hitte er op het haar wordt toegepast. Een te hoge temperatuur kan het haar beschadigen, terwijl een te lage temperatuur niet efficiënt is voor het stylen.

Een multistyler met instelbare temperatuur-opties geeft je de mogelijkheid om de hitte aan te passen aan je haartype en de gewenste styling.

Het is aan te raden om altijd een hittebeschermende spray te gebruiken voordat je begint met stylen om beschadiging van het haar te voorkomen.

Opzetstukken

Opzetstukken is ook een onderdeel die niet vergeten mag worden bij het gebruik van een multistyler, omdat ze de verschillende haarstyling-opties bieden die het apparaat heeft. Opzetstukken zijn vaak afneembaar en verwisselbaar en kunnen specifieke functies hebben zoals een ronde borstel voor golven, een krultang voor krullen of een stijltang voor strakke lokken.

Het is belangrijk om te controleren of het apparaat de opzetstukken heeft die je nodig hebt voor de styling die je wilt creëren. Sommige multistylers hebben ook andere opzetstukken zoals een concentrator voor precieze styling of een diffuser voor volume.

Het gebruik van de juiste opzetstukken is essentieel voor het creëren van de gewenste haarstijl en voor het beschermen van het haar tegen beschadiging.

De voor -en nadelen van een Multistyler

Voordelen

 • Verschillende haarstyling-opties in één apparaat, waardoor het gemakkelijk is om van haarstijl te veranderen.
 • Tijdbesparend, omdat je het haar droogt en stylen tegelijkertijd kunt doen.
 • Handig apparaat, omdat het meerdere functies heeft in één apparaat.
 • Geschikt voor zowel professioneel als thuisgebruik.
 • Ruimtebesparend, omdat het minder ruimte in beslag neemt dan meerdere styling tools.
 • Budgetvriendelijk, omdat het vaak een budgetvriendelijke optie is in vergelijking met het aanschaffen van meerdere styling tools.

Nadelen

 • Kan duurder zijn dan het aanschaffen van afzonderlijke styling tools.
 • Sommige modellen hebben een beperkt aantal opzetstukken.
 • Sommige modellen hebben een minder goede kwaliteit dan andere.
 • Het kan moeilijk zijn om het juiste opzetstuk te vinden die voor jouw geschikt zal zijn.

Conclusie

Nu jij de basis weet over de multistyler kun je hopelijk een makkelijkere keuze maken van een aanschaf in de multistyler. Het is lastig voor ons om specifiek één multistyler aan te kiezen. Dit komt, doordat elk multistyler weer zijn eigen eigenschappen heeft.

Het is belangrijk om bij je aanschaf te denken aan wat voor haarstijl je zou willen, welk haartype je hebt, zodat je in ieder geval weet waar je opzoek naar bent. Hierdoor kun je vervolgens gerichter zoeken naar een multistyler volgens jouw wensen.

Verder kun je haast geen verkeerde beslissing nemen als je een keuze maakt uit onze top 5 lijst. De kwaliteit van elk multistyler is haast allemaal even goed alleen de functionaliteit, uiterlijk en de prijzen kunnen hierin verschillen.

De volgende artikelen kunnen ook voor jou interessant zijn:

Inhoudsopgave

Gerelateerd

PrijsKenner
Copyright © 2024 PrijsKenner.nl – Alle rechten voorbehouden

PrijsKenner.nl neemt deel aan affiliateprogramma’s om commissie te verdienen met links naar partners (Bol & Amazon). Met onze reviews & links kunnen we een kleine commissie verdienen.