PrijsKenner

Beste Neustrimmer van 2024

Laatste update: January 11, 2024
Author Logo
Geschreven door:  Donny
Hoe hebben wij getest?
products-researched
19
Producten
onderzocht
16
Uren
besteed
reviews collected
25
Ervaringen
verzameld
6
Webshops
vergeleken

Veel mensen hebben te maken met overtollig neushaar. Dit kan een ongemakkelijk gevoel geven of ervoor zorgen dat je je onaantrekkelijk voelt. Hiervoor is er een oplossing op de markt, namelijk de neustrimmer.

De neustrimmer is een handig hulpmiddel om overtollig neushaar snel en eenvoudig te verwijderen. Het is een veilige en efficiënte wijze om neushaar te verwijderen en is in de meeste gevallen niet pijnlijk.

Het is begrijpelijk dat je geen overzicht meer hebt over de verschillende neustrimmers op de markt, omdat het er eenmaal zoveel zijn. Wij hebben uitgebreid onderzoek gedaan en deze verwerkt in onze koopgids, zodat jij de belangrijkste punten niet mist.

Zo proberen wij jou met dit artikel een overzichtelijke opsomming te geven van de verschillende neustrimmers, zodat jouw keuze vergemakkelijkt wordt.

De 5 Beste neustrimmer van 2024

Om je keuze te vergemakkelijken hebben wij voor jou een top 5 beste neustrimmer van 2024 op een rijtje gezet. Vervolgens wordt er uitgebreid beschreven over de voor/-nadelen en over de specificaties van de neustrimmers.


1. BaByliss Neus- en Oortrimmer E650E

De BaBylliss neus- en oortrimmer E650E is een innovatief neustrimmer voor het verwijderen van overtollige haar in de neus- en oorholtes. Het is ontworpen met een uniek ronddraaiend scheersysteem dat zorgt voor een snelle, veilige en pijnloze verwijdering van haar.

Bovendien is het voorzien van een ronde vorm waardoor je gemakkelijk alle hoeken van de neus- en oorholtes kunt bereiken. Verder is de trimmerkop verwijderbaar en kan het ook nog onder de kraan worden schoongemaakt.

Als laatst worden er AA-batterij meegeleverd en een beschermingskap voor de kop. Let wel op dat de trimkop waterbestendig is, maar de handgreep niet.

Pluspunten

 • Roterende mesjes
 • Geschikt voor zowel de neus als oor
 • Trimmerkop is verwijder en afspoelbaar
 • Goede prijs-kwaliteit

Minpunten

 • Handgreep is niet waterbestendig
 • Geen extra accessoires voor wenkbrauw of precisie-trimmen

Bekijk de BaByliss Neus- en Oortrimmer E650E bij deze vertrouwde webshops:


2. Philips Series 5000 NT5650/16

De Philips Series 5000 NT5650/16 is een ideale neustrimmer dat ontworpen is om je neus-, oor- en wenkbrauwhaar en andere haardetails efficiënt en zachtjes te trimmen.

Deze neustrimmer van Philips beschikt over een nieuwe huidbeschermingstechniek die zorgt dat je kunt trimmen zonder sneetjes of wondjes. Dankzij de dubbelzijdige knipelementen kun je vanuit iedere hoek en richting gemakkelijk haar op moeilijk bereikbare plekken trimmen.

Verder worden de volgende accessoires ook meegeleverd: De precisie-trimmer en twee wenkbrauw kammen van 3 en 5 mm geleverd. Met de precisie-trimmer kun je de gezichtsbeharing, zoals een sik, bakkebaarden, snor, etc met veel controle en zicht trimmen. Bij de wenkbrauw kammen kun je gelijkmatig jouw wenkbrauwen tot de gewenste lengte trimmen.

De neustrimmer is waterbestendig, waardoor je hem eenvoudig kunt afspoelen onder de kraan of zelfs in de douche kunt gebruiken. Als laatst werkt deze neustrimmer op AA-batterijen (wordt ook inclusief AA-batterijen geleverd).

Pluspunten

 • Inclusief accessoires
 • 100% wasbaar
 • Voorzien van beschermend systeem
 • Eenvoudig te bedienen
 • Voorzien van een opbergetui/reisetui

Minpunten

 • Geen

Bekijk de Philips Series 5000 NT5650/16 bij deze vertrouwde webshops:


3. Panasonic ER-GN30

De Panasonic ER-GN30 is een uitstekend neustrimmer voor het detailleren van neus en oorhaar. De mes is voorzien van een dubbele randen waardoor de neustrimmer de haren effectief kan snijden, zowel vanaf de zijkanten als vanaf de bovenkant.

Dit maakt de neustrimmer geschikt voor het trimmen van losse verdwaalde haren of fijne details. Daarnaast is deze neustrimmer van Panasonic voorzien van een Vortex Cleaning System, zodat je eenvoudig de neustrimmer kunt spoelen zonder de dubbele randkop te moeten verwijderen.

Verder is deze neustrimmer 100% waterdicht. Hierdoor kun je eenvoudig en hygiënisch de neustrimmer onderhouden en kan je het zowel nat als droog gaan gebruiken.

Tot slot werkt deze neustrimmer op batterijen die maximaal 90 minuten draadloos gebruik kan worden, waardoor de neustrimmer ook ideaal is voor op reis.

Pluspunten

 • Eenvoudig te onderhouden
 • 100% waterdicht
 • Voorzien van een dual-edge mes
 • Bruikbaar voor zowel droog als nat

Minpunten

 • Geen meegeleverde accessoires

Bekijk de Panasonic ER-GN30 bij deze vertrouwde webshops:


4. AG120 Neustrimmer

De AG120 Neustrimmer is een handige neustrimmer om de overtollige neus of oorhaar te verwijderen en voor een frisse en verzorgde look te zorgen. Het is ook geschikt voor het trimmen van oor- en wenkbrauwhaar door de meegeleverde opzetstuk.

Daarnaast is deze neustrimmer oplaadbaar en heeft het een Protective Guard System voor de veiligheid en comfort. Verder moet het opzetstuk na gebruik afgespoeld (allen het kopje) en gedroogd worden voordat het weer op het apparaat geplaatst wordt.

Tot slot worden de volgende accessoires meegeleverd een USB-kabel, reinigingsborsteltje, beschermkapje en een opzetstuk voor wenkbrauwen.

Pluspunten

 • veiligheid, Protective Guard Systeem
 • Oplaadbaar
 • Geschikt voor neus, oor en wenkbrauwhaar
 • Goede prijs-kwaliteitsverhouding

Minpunten

 • Niet volledig waterdicht
 • Zonder adapter, alleen USB-kabel

Bekijk de AG120 Neustrimmer bij deze vertrouwde webshops:


5. BAESS 4-in-1 Neustrimmer

De BAESS 4-in-1 neustrimmer is een zeer complete set die een snelle en veilige manier biedt om ongewenste haren te verwijderen of te trimmen, zonder veel tijd te besteden.

Met de 4-in-1 set van BAESS kun je eenvoudig de oren, neus, baard en wenkbrauwen trimmen met slechts één apparaat. Wel moet je de opzetstukken hierbij veranderen. Het draaiende scheersysteem maakt het bijna onmogelijk om verkeerd te scheren, waardoor het ideaal is voor dagelijks gebruik.

Daarnaast zijn de opzetstukken waterdicht, zodat ze kunnen worden gebruikt op een natte huid en gemakkelijk kunnen worden schoongemaakt. Houdt er rekening mee dat de trimmer zelf niet waterdicht is.

Verder is de neustrimmer ontworpen voor maximale veiligheid en comfort tijdens het scheren. Het knipelement is beschermd door een dun scheerbladkapje met afgeronde uiteinden om huidirritaties te voorkomen. De neustrimmer is ook ontworpen, zodat het haar niet tussen twee afzonderlijke mesjes kan komen, wat zorgt voor een fijne scheerervaring zonder haartrekken.

Als laatst worden de volgende accessoires meegeleverd: 1 trimmer, 1 baardtrimmer opzetstuk, 1 oor- en neustrimmer opzetstuk, 1 wenkbrauwtrimmer opzetstuk, 1 tondeuse opzetstuk, 1 schoonmaakborstel en 1 oplader.

Pluspunten

 • Multifunctionele neustrimmer
 • Oplaadbaar
 • Speciaal ontworpen voor veiligheid en comfort
 • Voorzien van veel extra accessoires

Minpunten

 • Niet volledig waterdicht, alleen de opzetstukken

Bekijk de BAESS 4-in-1 Neustrimmer bij deze vertrouwde webshops:

bol.com Bol.com €21,95 Bekijken
amazon.nl Amazon.nl €24,95 Bekijken
Laatste amazon prijs update: July 19, 2024 6:45 am

Koopgids voor neustrimmer

Wat is een neustrimmer?

Een neustrimmer is een elektrisch apparaat om de neushaartjes te verwijderen. Vaak heeft een neustrimmer een dunne, ronde kop die speciaal ontworpen is om de neushaartjes te snijden zonder het beschadigen van de huid.

Daarnaast zijn sommige modellen ook nog eens uitgerust met accessoires, zoals een opzetstuk voor precisie-trimmen, die ook gebruikt kan worden voor de wenkbrauwen of een opzetstuk voor het verwijderen van de oorharen.

Waarom een neustrimmer gebruiken?

Het gebruik van een neustrimmer kan verschillende redenen hebben. Sommige gebruikers zullen het gebruiken, omdat ze de haartjes in de neus of oren niet aantrekkelijk vinden. Anderen zullen het weer gebruiken voor een hygiënischer uiterlijk.

Daarnaast kan het gebruik van een neustrimmer ook helpen bij gebruikers die problemen hebben met de gezondheid. Door het verwijderen van de overtollige haargroei die de neusholte blokkeren.

Verder kan je ook geurtjes verminderen door de haartjes in de neus te verwijderen door gebruik te maken van de neustrimmer. Als laatst is het gebruik van een neustrimmer vaak veiliger en minder pijnlijk vergeleken met als je de haartjes helemaal uit laat trekken door bijvoorbeeld waxen of knippen.

Hoe gebruik je een neustrimmer?

Het gebruik van een neustrimmer kan per model verschillen. Hierdoor is het lastig om een precieze handleiding te geven over het gebruik. Wij beschrijven hieronder een algemene stappenplan voor het gebruik van een neustrimmer:

 • Het is belangrijk dat de neus of de oren in ieder geval droog is voordat je begint met trimmen.
 • Steek vervolgens de neustrimmer in je neus of oor, maar niet te diep.
 • Beweeg als volgt zachtjes heen en weer en/-of met ronddraai bewegingen, zodat je alle haartjes te pakken krijgt.
 • Als je wilt kun je vervolgens gebruik maken van de accessoires als die meegeleverd zijn. Denk hierbij aan een precisie-trimmer of wenkbrauwkam om het verwijderen van de haartjes te vergemakkelijken.
 • Na gebruik van de neustrimmer is het belangrijk om de neustrimmer te reinigen. Dit moet wel volgens de gebruiksaanwijzing (mag het met water schoongemaakt worden of niet, etc.).

Tip: Duw de neustrimmer niet te diep in de neus of oren en is het belangrijk dat je wacht tot de neus of de oor droog is voordat je begrint, zo om de pijn te minimaliseren.

Het is belangrijk om voor het gebruik van de neustrimmer de gebruiksaanwijzing goed door te lezen.

Waar moet je rekening mee houden bij het aanschaffen van een neustrimmer?

Bij het aanschaffen is het verstandig om op de volgende punten rekening mee te houden, zodat jij de juiste neustrimmer kan aanschaffen.

Waar ga je het voor gebruiken?

Voordat je begint aan je zoektocht is het handig om alvast in je gedachten te hebben waarvoor je de neustrimmer gaat gebruiken. Over het algemeen gebruik je een neustrimmer voor het verwijderen van de overtollige neushaar.

Maar sommige neustrimmers zijn voorzien van opzetstukken die ontworpen zijn voor precisie-trimmen, verwijderen van oorharen of wenkbrauwen.

Wil je de neustrimmer alleen gebruiken voor je neusharen dan hoef je niet te kijken naar de meegeleverde accessoires (vaak zijn deze ook iets wat duurder). Wil je naast je neushaar verwijderen ook andere haartjes verwijderen dan kan het handig zijn om ook naar de accessoires te kijken.

Batterij

Er zijn 3 verschillende soorten batterijen die worden gebruikt in neustrimmers. Het is aan jou zelf welk jij prettiger vindt.

 • De verwisselbare batterij: De verwisselbare batterij zijn de losse batterijtjes, denk hierbij aan de AA of AAA batterijen.
 • De oplaadbare batterijen: Deze batterijen zitten al in de neustrimmer en kunnen opgeladen worden doormiddel van een USB-kabel of een ander adapter.
 • Op draad neustrimmer: Deze neustrimmer is niet draadloos en gaat alleen aan als je hem via de wandadapter gebruikt. Je hoeft dus nooit een batterij te verwisselen of op te laden.

Elk soort neustrimmer heeft hier zijn voor en nadelen. Zo moet je bij de één om de zoveel tijd de batterij omwisselen, bij de ander niet vergeten op te laden en bij de laatste kun je hem niet draadloos gebruiken. Het ligt aan je eigen voorkeur welk jij denkt het prettigst mee te werken.

Onderhoud

Om zo lang mogelijk te kunnen genieten van jouw neustrimmer is het verstandig om deze goed te onderhouden. Hieronder worden enkele punten beschreven waarop jij kan letten voor de onderhoud van de neustrimmer:

 • Reinig de neustrimmer na elk gebruik. Dit kan door middel van een klein borsteltje, een tandenborstel of onder een kraan (als het waterbestendig is) om de snijbladen te reinigen. Dit verwijdert overtollige haren en vermindert de kans op infectie.
 • De neustrimmer op een droge plek bewaren. Door het op een droge plek te bewaren helpt dit om de neustrimmer in goede werkende staat te houden.
 • Controleer de batterij. Controleer regelmatig de batterij van de neustrimmer, zodat je niet opeens voor een lege neustrimmer komt te staan.
 • De snijbladen in oliën. Door je snijbladen in te oliën met een specifieke olie helpt dit om de snijbladen soepel te houden en vermindert het de kans op roest.
 • De neustrimmer desinfecteren. Om de zoveel tijd of na elk gebruik een desinfecterend middel of alcohol te gebruiken om je neustrimmer te desinfecteren. Hiermee dood je de bacteriën en schimmels en verminder je de kans op infectie.

Gebruiksgemak

Bij gebruiksgemak kan je denk aan bepaalde functies die de neustrimmer heeft. Sommige neustrimmers hebben een ingebouwde vacuüm. Dit zorgt ervoor dat de haartjes niet op de grond valt of in de neus blijft zitten, maar zuigt de neustrimmer dit op.

Daarnaast hebben sommige neustrimmer ook een ingebouwde lampje. Hierdoor zou je bijvoorbeeld de kleine neushaartjes beter kunnen zien.

Verder is het ook handig als de neustrimmer waterdicht is, zodat je het gemakkelijk kunt reinigen na je gebruik of zelfs onder de douche kunnen gebruiken.

Als laatst kan het ook handig zijn om naar de vermogen te kijken. Een neustrimmer met een hoger vermogen zal namelijk sneller en efficiënter werken.

Conclusie

Een neustrimmer is een handig en snel werkende elektrische hulpmiddel die de overtollige neushaar verwijdert. In de meeste gevallen is het gebruik van de neustrimmer pijnloos en veilig. Echter is het wel altijd belangrijk om de gebruiksaanwijzing goed na te volgen en zorgen voor goede onderhoud.

Het is voor ons lastig om één specifieke neustrimmer aan te wijzen als de beste. Dit heeft namelijk te maken met je eigen voorkeuren en waarvoor je de neustrimmer wilt gaan gebruiken. Wil je het alleen voor je neusharen gebruiken of ook ander overtollige haren? Welke functies en gebruiksgemakken wil je dat de neustrimmer heeft, etc?

Wel kunnen wij jou garanderen dat je haast geen verkeerde beslissing kan nemen als je een keuze maakt uit 1 van onze 5 neustrimmer . De kwaliteit van elk neustrimmer is allemaal even goed alleen de functionaliteit, uiterlijk en de prijzen zullen hierin verschillen.

Artikel wat misschien ook voor jou handig kan zijn: beste ontharingscrème voor mannen.

Inhoudsopgave

Gerelateerd

PrijsKenner
Copyright © 2024 PrijsKenner.nl – Alle rechten voorbehouden

PrijsKenner.nl neemt deel aan affiliateprogramma’s om commissie te verdienen met links naar partners (Bol & Amazon). Met onze reviews & links kunnen we een kleine commissie verdienen.