PrijsKenner

Beste Noise Cancelling Oordopjes 2024

Laatste update: January 10, 2024
Author Logo
Geschreven door:  Donny
Hoe hebben wij getest?
products-researched
18
Producten
onderzocht
23
Uren
besteed
reviews collected
63
Ervaringen
verzameld
15
Webshops
vergeleken

De draadloze oordopjes is tegenwoordig niet meer weg te denken. Iedereen kent of gebruikt ze nu bijna al, zowel jong als oud. Dit is ook logisch een draadloze oordopje brengt namelijk vele voordelen met zich mee.

Je hebt geen last meer van oortjes die in de knoop zitten of draad dat in de weg zit. Maar tegenwoordig kan je ook zelfs oordopjes krijgen met noise cancelling en dit is wel wat nieuwer op de markt. Vroeger was dit alleen nog maar denkbaar met een koptelefoon. Maar een koptelefoon in niet altijd handig deze kan namelijk te groot zijn, moeilijk op te bergen vooral als je gaat reizen. Hier is een noise cancelling oordopje dan de ideale oplossing ervoor.

Ben jij van plan om een oordopje met noise cancelling aan te schaffen maar heb je nog twijfels? Neem dan eerst onze koopgids door hierin worden een aantal tips gegeven over de noise cancelling oordopje, wordt er beschreven waar jij op moet letten bij het aanschaffen van een oordopje met noise cancelling en welke noise cancelling oordopjes de beste zijn van 2024.

Top 5 Beste Noise Cancelling oordopjes van 2024

Om je keuze te vergemakkelijken hebben wij voor jou een top 5 beste noise cancelling oordopje van 2024 op een rijtje gezet. Vervolgens wordt er uitgebreid beschreven over de voor/-nadelen en over de specificaties van de noise cancelling oordopjes.


1. Apple AirPods Pro 2

Laatste update: May 22, 2024 5:51 pm

De Apple AirPods Pro 2 is de beste oordopjes met noise cancelling van nu op de markt. Vooral als jij ook al in de ecosysteem van Apple zit is dit zeker de eerste keuze. De 2de generatie van de AirPods Pro zorgt ervoor dat de actieve noise cancelling twee keer zo goed is als zijn vorige generatie.

Daarnaast is de AirPods Pro 2 ook voorzien van de adaptieve transparantie modus. Dit betekent dat het omgevingsgeluiden doorlaat maar verzacht automatisch onverwachte harde geluiden zo om het gehoor te beschermen. Ook krijg je het gevoel dat je van alle kanten om je heen geluid/muziek hoort door de persoonlijke ruimtelijke audio met dynamische hoofdtracking.

De AirPods worden geleverd met 4 verschillende oortips (XS, S, M en L), zodat de pasvorm voor iedereen geschikt is. Ook is de batterijduur langer geworden nu kan je tot wel 6 uur (voorheen 4,5 uur) lang muziek luisteren met actieve noise cancelling ingeschakeld. En in totaal kun je met de bijgeleverde MagSafe-oplaadcase tot wel 30 uur naar muziek luisteren terwijl de actieve noise cancelling ook ingeschakeld is. Zijn je AirPods leeg dan zijn ze na 5 minuten opladen weer goed te gebruiken voor 60 minuten luistertijd.

De AirPods is te bedienen doormiddel van Touch-bediening op de steel. Zo kan je muziek laten afspelen, pauzeren of de telefoon opnemen door één keer te drukken. Je kan ook muziek skippen door twee keer te drukken en nu is het ook nog zelfs mogelijk om de volume zachter of harder te laten zetten door omhoog of omlaag te swipen.

Verder zijn zowel de AirPods pro als de oplaadbare zweet- en waterbestendig. Kan je nu naast de 'Zoek mijn' app niet alleen de AirPods vinden maar met 'Nauwkeurig zoeken' zelfs de oplaadcase vinden. De oplaadcase is nu namelijk ook voorzien van een draagkoord en ingebouwde speakers.

Als laatst kan je gemakkelijk switchen van verschillende Apple apparaten denk hierbij van een iPhone naar je Macbook of naar je iPad, etc. En je kan ook nog eens je audio delen als je twee paar Airpods heb kan je gezamenlijk naar dezelfde audio luisteren van een iPhone, iPad, iPod touch, etc.

Pluspunten

 • Goede draagcomfort
 • Zijn zowel zweet als waterbestendig (geschikt om te sporten)
 • Gemakkelijk te bedienen met de touch-bediening
 • Geweldige geluidskwaliteit
 • Eén van de beste oordopjes met noise cancelling
 • In totaal tot wel 30 uur luister en/- of gesprekstijd

Minpunten

 • Prijs aan de hogere kant

Bekijk de Apple AirPods Pro 2 bij deze vertrouwde webshops:


2. Sony WF-1000XM4

De Sony WF-1000XM4 mag ook zeker niet gemist worden in de lijst. Dit is vooral de topper als je een Android telefoon gebruikt. Dit is de succesvolle opvolger van de Sony WF-1000XM3. Deze versie biedt een verbeterde geluidskwaliteit, verbeterde noise cancelling, nog slimmere functies en is de XM4 ook nog eens zweet- en waterbestendig geworden.

De WF-1000XM4 wordt geleverd met 3 verschillende oortips (S, M en L). Deze nieuwe type oortips komen met de nieuwe fitting guidance net als bij de AirPods Pro. Zo kan je met de fitting guidance in de app controleren of je de juiste oortip gebruikt voor je oren. Een goede maat oortip zorgt voor een betere afsluiting wat weer leidt tot betere ruisonderdrukking prestaties.

Daarnaast gebruikt de XM4 ook de Smart listening. Door de Fast Pairing kan je snel en gemakkelijk jouw oordoppen koppelen zonder te hoeven knoeien met de Bluetooth instellingen. Ook kan je met Voice Assistant bepaalde functies bedienen. Heeft het een Speak to chat functie, dit houdt in dat jouw muziek automatisch wordt gepauzeerd om een gesprek te kunnen voeren zonder dat je je oordopjes hoeft af te doen.

Verder kan je met de XM4 tot wel 8 uur genieten van de muziek en dit met geactiveerde noise cancelling. In totaal met de oplaadcase kan je dan tot wel 24 uur genieten van de muziek. Je kan je oordopjes dus twee keer volledig opladen met de oplaadcase. Zijn je oordopjes leeg dan heeft het ook de Quick charge hierdoor kan je na 5 minuten opladen weer 60 minuten genieten.

Als laatst gebruikt de Sony WF-1000XM4 ook een App. De Sony Headphone Connect app zorgt ervoor dat jij de geluidsweergave kan personaliseren en kan je gebruik maken van een equalizer om zo bijvoorbeeld de ruisonderdrukking te verbeteren of de bass te verhogen.

Pluspunten

 • Goede geluidskwaliteit
 • De oordopjes zijn zweet- en waterbestendig
 • Beschikt over de Quick charge functie
 • Gebruikt de Sony Headphones Connect app om de geluidsweergave te kunnen personaliseren
 • Een batterijduur van 8 uur lang met ingeschakelde actieve noise cancelling

Minpunten

 • De oplaadcase is niet waterbestendig
 • Prijs is aan de hoge kant
 • Er is te weinig besturingsmogelijkheden.
 • Je gebruikt touch-bediening maar kan bijvoorbeeld de volume niet verhogen of verlagen ermee (dit moet via de telefoon)

Bekijk de Sony WF-1000XM4 bij deze vertrouwde webshops:


3. JBL Tune 230NC TWS

De JBL Tune 230NC TWS is de goedkoopste uit onze lijst, maar met een hele goede prijs-kwaliteitsverhouding. De JBL Tune 230NC TWS maakt gebruik van 4 microfoons. Deze 4 microfoons zorgen ervoor dat omgevingsgeluiden worden uitgeschakeld (Actieve noise cancelling) en dankzij deze microfoons kan je heldere, handsfree gesprekken voeren.

Daarnaast door gebruik te maken van de JBL Headphones app kan jij zelf aanpassen hoe jij de luisterervaring wilt hebben. Je kan ook nog eens bepalen welke geluiden je wel of niet wilt horen door de Ambient Aware en de Active Noise Cancelling.

Verder heeft de Tune 230NC TWS een batterijduur van wel 10 uur dit is dan zonder actieve noise cancelling en in totaal met de oplaadcase heb je een luistertijd van wel 40 uur. Gebruik je wel de actieve noise cancelling dan is de batterijduur 8 uur en met de oplaadcase wordt het 32 uur. Zijn je oordopjes leeg dan kan na 10 minuten opladen weer 2 uur luistertijd krijgen.

Als laatst krijg je 3 verschillende oortips bij (S, M en L), zodat jouw pasvorm er tussen zit. En zijn de oordopjes ook nog eens water- en zweetbestendig. Hierdoor hoef je niet bang te zijn tijdens het sporten of als het begint te regen dat jou oordopjes het niet aan kunne.

Pluspunten

 • Zweet- en waterbestendig
 • Maakt gebruik van 4 microfoons
 • Heeft een batterijduur van 40 uur (32 uur met actieve noise cancelling)
 • Levert JBL's Pure Bass, zodat je elke beat voelt
 • Goede prijs-kwaliteitsverhouding

Minpunten

 • Kan niet met meerdere apparaten tegelijk koppelen
 • De bel kwaliteit is niet de beste

Bekijk de JBL Tune 230NC TWS bij deze vertrouwde webshops:


4. Samsung Galaxy Buds 2 Pro

De Samsung Galaxy Buds 2 Pro is de ideale oordopjes voor Samsung gebruikers, alhoewel ze ook goed met andere Android telefoons samengaan. De Galaxy Buds 2 Pro maakt gebruik van intelligente actieve noise Cancelling. Hierdoor weet de oordopjes het volume automatisch hoger te zetten bij wat drukkere locaties en wat lager te zetten bij rustigere locaties. Natuurlijk kan je ook zelf bepalen hoeveel je wilt horen van het omgevingsgeluid.

Daarnaast is het ook voorzien van Voice Detect , dit houdt in dat de oordopjes de vibratie van je kaken registreren waardoor het precies weet wanneer je aan het praten bent. Hierdoor schakelt de oordopjes dan automatisch de actieve noise cancelling uit, zodat je het omgevingsgeluid hoort en makkelijker een conversatie aan kan gaan zonder je oortjes uit je oren te hoeven halen.

Verder kan je met deze oortjes ook zonder problemen bellen terwijl je buiten bent en de persoon aan de telefoon kristalhelder horen. Dit komt door dat het gebruik maakt van de technologieën Signal to Noise en Voice Pickup Unit. Ook kan je nog eens intens genieten van de muziek op 360 audio en de Galaxy Buds 2 Pro heeft ook nog sensor in zitten waardoor het de hoofdbewegingen volgt, zodat het voelt alsof je in een theater zit.

De Galaxy Buds 2 Pro heeft een batterijduur van 5 uur lang met ingeschakelde actieve noise cancelling en 23 uur met de oplaadcase. De Galaxy Buds 2 Pro kan je ook nog gemakkelijk switchen van verschillende apparaten van je samsung telefoon naar je tablet of zelfs naar de tv door de Auto Switch functie.

Ten slotte kan je je oordopjes gemakkelijk terug vinden als je ze kwijt bent door de app SmartThings Find en zijn ze ook nog eens waterdicht, gecertificeerd met IPX7 je kan dus de oortjes 30 minuten lang tot 1 meter diep in zoet water houden.

Pluspunten

 • Heeft een fijne draagcomfort
 • Voorzien van een Quick Charge, 5 min laden is 60 min luistertijd
 • Oordopjes zijn waterdicht, IPX7 gecertificeerd
 • Beste keuze voor Samsung gebruikers
 • Goede kwaliteit

Minpunten

 • De batterijduur aan de kortere kant
 • Niet de allerbeste actieve noise cancelling

Bekijk de Samsung Galaxy Buds 2 Pro bij deze vertrouwde webshops:


5. Bose QuietComfort Earbuds

De Bose QuietComfort Earbuds heeft één van de betere actieve noise cancelling als het gaat om oordopjes. Daarnaast zijn deze ook erg goed te gebruiken tijdens het sporten, omdat ze een goede fit hebben. Je kan de Bose QC Earbuds personaliseren naar jouw luisterervaring door gebruik te maken van de Bose Music-app (equalizer) en heeft het 11 verschillende noise cancelling niveaus.

De Bose QC Earbuds is zweet- en waterbestendig. Daarnaast kan je de oordopjes gemakkelijk bedienen door zijn touchbediening. Je kan zelfs ook de volume verhogen of te verlagen krijgen door te naar boven of naar beneden te vegen.

Als het gaat om geluidskwaliteit dan behoort Bose ook zeker in de topklasse door de akoestische elementen die in deze in-ear oordopjes zitten. Daarnaast door de Active EQ van Bose versterkt het automatisch de lage en hoge tonen, zodat de muziek, spraak of video altijd gebalanceerd wordt.

Ten slotte heeft de Bose QC Earbuds een batterijduur van 6 uur met ingeschakelde actieve noise cancelling en in totaal met de oplaadcase is de batterijduur 18 uur lang. Vind je dit te weinig dan heeft Bose QuietComfort Earbuds ook een nieuwe model uitgebracht namelijk de Bose QuietComfort Earbuds ll. Deze is wat kleiner heeft een langere batterijduur en heeft één van de beste actieve noise cancelling van de markt nu (samen met de AirPods Pro 2). Daarnaast heeft het natuurlijk ook allemaal andere verbeterde technologie maar je betaald dan ook een stuk meer hiervoor.

Pluspunten

 • Goede draagcomfort om mee te sporten
 • Geweldige actieve noise cancelling
 • Geweldige geluidskwaliteit
 • Met 15 min laden krijg je 2 uur luistertijd
 • Voorzien van een eigen app Bose Music-app

Minpunten

 • Heeft een zeer korte batterijduur van maar liefst 18 uur totaal

Bekijk de Bose QuietComfort Earbuds bij deze vertrouwde webshops:


Koopgids voor de beste noise cancelling oordopjes

Wat is Noise Cancelling?

Noise cancelling is een techniek waardoor je de omgevingsgeluid tegenwerkt en wegfiltert. Dit zorgt ervoor dat jij beter kan concentreren of beter naar je muziek of podcast kan luisteren zonder dat je achtergrond geluiden hoort.

Noise cancelling wordt ook wel ruisonderdrukking genoemd, dit is eigenlijk niks anders dan de Nederlandse term voor noise cancelling. Verder zijn er twee primaire noise cancelling technieken namelijk de Actieve en de Passieve, zie hieronder voor meer uitleg.

Actieve noise cancelling (ANC)

Actieve noise cancelling is een noise cancelling die gebruik maakt van een technologie. De microfoons van jou oordopjes vangen de geluiden van de omgeving op. Vervolgens analyseert de microfoon dit en creëert het een antigeluid.

Het geluid wordt dus digitaal geneutraliseerd door de tegengeluid en hierdoor worden de omgevingsgeluiden minder of zijn ze helemaal weggefilterd. Deze vorm van noise cancelling is dan ook de beter en effectiever dan de passieve noise cancelling.

Passieve noise cancelling (PNC)

De passieve noise cancelling zit in zekere mate wel in alle oordopjes. Deze vorm van noise cancelling heeft te maken met de fysieke pasvorm van de oordopjes.

De techniek van deze noise cancelling gaat in samen hang met het fysiek afsluiten van de gehoorgang. Dit kan door bijvoorbeeld een in-ear oordopje dat gebruik maakt van een rubberen of siliconen ear tip. Deze wordt dan in jou oorkanaal geplaatst, zodat er een strakke afsluiting van de buitenwereld is en het meeste omgevingsgeluid niet wordt binnengedrongen.

Waarom noise cancelling oordopjes aanschaffen?

Een van de redenen voor het aanschaffen van een noise cancelling oordopje is, omdat deze oordopjes vele voordelen met zich meebrengen. Het gebruik van actieve noise cancelling zorgt ervoor dat jij betere luisterervaring krijgt.

Normaal gesproken als je op een drukke plek je naar je muziek luistert krijg je ook de omgevingsgeluiden mee. Hierdoor ga jij automatisch je volume hoger zetten om je muziek beter te kunnen horen. Alleen brengt dit wel een nadeel met zich mee namelijk dat je gehoorbeschadiging kan krijgen. Maar door gebruik van actieve noise cancelling kan jij alsnog naar kwalitatief muziek luisteren zonder je volume hoger te hoeven zetten. Dit komt doordat de omgevingsgeluiden weg zijn gefilterd en je die niet meer hoort.

Ook is het handig voor het verbeteren van je concentratie. Stel nou dat je ergens aan het leren bent of dat je juist moet focussen op iets. Dit kan dan lastig zijn als je in een openbare plek zit zoals een cafeetje of een bibliotheek hier hoor je hele tijd geluiden of voetstappen om je heen. Maar door gebruik te maken van de actieve noise cancelling laat je het geluid om je heen verminderen of zelfs helemaal verdwijnen waardoor je weer betere concentratie krijgt.

Verder is het een geweldige manier om ongewenste geluiden te blokkeren, denk hierbij aan het verkeer, het geruis als je in het vliegtuig zit of zelfs het gesnurk.

Wat is Hi-res audio?

Tijdens je zoek toch naar noise cancelling kan het voorkomen dat je meerdere keren de term Hi-res (high resolution) voorbij ziet komen. In het kort, hi-res betekent dat jouw oordopjes in staat is om hoge resolutie audio te kunnen beluisteren. Dit betekent dat jij het originele geluid zonder kwaliteitsverlies kan luisteren.

Transparantie modus/ ambient modus

De betere noise cancelling oordopjes beschikken ook over de transparantie modus (ook wel ambient modus genoemd). Deze functie doet het tegenovergestelde van actieve noise cancelling. In plaats dat je tegengeluid creëert, versterkt het juist in je oor.

Dit kan handig zijn als je deelneemt aan het verkeer, zodat je de omgevingsgeluiden goed hoort. Of als je een telefonische gesprek voert, het kan namelijk onnatuurlijk voor je zijn als jij je eigen stem niet kan horen. De ervaring van de transparantie modus is niet te om schrijven maar je moet het gewoon een keer mee maken om het te begrijpen.

Connectiviteit

Bij connectiviteit heb je keuze uit twee soorten, je kan kiezen voor draadloze oordopjes of juist voor oordopjes met draad. Tegenwoordig is de voorkeur voor veel mensen wel draadloze oordopjes, dit komt omdat je niet meer te maken krijgt met draad dat in de knoop komt te zitten.

Kies je voor draadloze oordopjes, dan wordt er wel aangeraden om de laatste versie van Bluetooth te hebben of op zijn minst de Bluetooth 5.0 of hoger. Deze versie van Bluetooth zorgt namelijk voor dat de oordopjes het minste energie gebruikt. Hierdoor kan je langer je oordopjes gebruiken voordat je ze hoeft op te laden en is de maximale verbindings afstand ook het grootst.

Daarnaast kan je draadloze oordopjes gemakkelijk aan verschillende apparaten koppelen die ook gebruik maken van Bluetooth. Denk hierbij aan je tablet, tv, smartphone, computer of de laptop.

Verder hebben sommige oordopjes ook een handige functie die gebruikt maakt van near field Communication (NFC). Hierdoor kan je jouw oordopjes gemakkelijk aan je smartphone koppelen zonder dat hoeft te rommelen met de Bluetooth instellingen. Je kan dan je oordopjes tegen je smartphone houden om direct verbinding te krijgen.

Informatie over noise cancelling oordopje die je moet weten voordat je er een aanschaft

Waar moet je opletten als je een noise cancelling oordopje wilt aanschaffen? Namelijk niet alle noise cancelling oordopjes zullen de gewenste resultaten geven die je zou willen. Dit komt door een aantal factoren die hierin meespelen denk hierbij aan geluidskwaliteit, batterij, de vorm van het oordopje, etc. Om jou een betere beeld te geven over de verschillende soorten noise cancelling oordopjes die er zijn, hebben wij voor jou de belangrijkste aandachtspunten op een rijtje gezet. 

Pasvorm

Voor oordopjes met noise cancelling speelt de vorm van het oordopje een belangrijke rol. Er zijn twee soorten pasvormen, je hebt de in-ear en de semi in ear. Als je voor de actieve noise cancelling gaat dan moet je een in-ear oordopje aanschaffen.

Een in-ear oordopje maakt gebruik van rubberen of siliconen opzetstukjes, vaak krijg je er 3 bij, small, medium en large. Deze kunnen en worden dieper in je oorkanaal gebracht, zodat er een betere afsluiting in je oorkanaal wordt gecreëerd.

Door deze afsluiting krijg je een goede passieve noise cancelling. Vele goede in-ear oordopjes maken gebruiken van deze passieve noise cancelling in combinatie met de actieve noise cancelling. Deze twee noise cancelling versterken namelijk elkaar waardoor je een optimale en ongestoorde luisterervaring krijgt.

Geluidskwaliteit

De geluidskwaliteit is lastig te bepalen er is niet één richtlijn waaraan je kan zien welk een goede geluidskwaliteit heeft en welk niet. Daarnaast kan het ook zo zijn dat de ene oordopjes beter doen in een genre maar weer slechter doen bij een andere genre. Wat wel jou een indicatie kan geven van een goede geluidskwaliteit is de reviews lezen van gebruikers die hem al gekocht hebben.

Verder kan de frequentiebereik ook een goede indicatie weergeven. Frequentiebereik zegt namelijk iets over de balans tussen hoge en lage tonen. De frequentie wordt aangegeven in Hertz (Hz).

Een goede frequentiebereik ligt zo tussen de 20 en 20000 Hz. Dit komt omdat het dezelfde frequentiebereik heeft als het menselijk gehoor. De meeste oordopjes bereiken deze waarde. Sommige hebben zelfs een hogere frequentiebereik. Deze oordopjes geven dan een levendigere audioweergave. Maar oordopjes met een kleinere bereik geven je dus niet de optimale geluidskwaliteit.

Bediening

Een ander punt waar je rekening mee kan houden is de bediening. Tegenwoordig zijn er veel verschillende manieren waarmee de oordopjes zich laten bedienen. Zo zijn er bijvoorbeeld oordopjes die je via een app kan bedienen, door fysieke knopjes op de oordopjes zelf, met de stem of zelfs met touch bediening aan de oordopjes. Het ligt er maar net aan wat jij zelf prettiger vindt.

Batterijduur

De batterijduur speelt nu eenmaal een grote rol bij het gebruik van draadloze oordopjes of ze nu noise cancelling hebben of niet. Je wilt dan natuurlijk zolang mogelijk naar muziek kunnen luisteren zonder dat je onderbroken wordt. Het is ook verstandig om rekening te houden met de batterijduur van de oordopjes tijdens het aanschaffen ervan.

De maximale batterijduur wordt altijd aangegeven in de beschrijving maar dit zijn dan vaak optimale omstandigheden. In werkelijkheid kan de batterijduur dus afwijken met wat er aangegeven is. Dit hangt er maar vanaf hoe jij je muziek beluistert. Gebruik je altijd maximale volume of zet je altijd de actieve noise cancelling aan, etc.

Waterdichtheid

Als je graag buiten bent of juist veel sport dan is het wel fijn als je weet dat je oordopjes tegen water kan. Denk hierbij aan een regenbui wanneer je buiten bent of aan het zweten bent tijdens het sporten.

De waterdichtheid lees je af aan de IP-certificering. Zie je oordopjes met IPX1 of IPX2, dit betekent dat het tegen druppels beschermt die alleen vanaf een bepaalde hoek valt. Maar als een regendruppel of zweetdruppel als nog verkeerd valt kan het kapot gaan. Het is dan ook niet aangeraden om hiermee naar buiten te lopen als er een regenbui is.

Zie je oordopjes met IPX3 of IPX4 certificering dan kan je met een meer gerust hart naar buiten gaan want deze zijn beschermd tegen plens en spatwater.

Maar wil je zeker van zijn dat ze waterbestendig zijn, dus tegen regen, zweet of zelfs een glas water die je laat omvallen bestendig zijn. Dan moet je kijken naar een certificering met een IPX5 of IPX6.

Verder zijn er ook certificeringen met een IPX7 en IPX8. Bij deze certificeringen zijn ze volledig waterdicht en kan je zelfs gemakkelijk 30 minuten onder water dompelen en zwemmen als je zou willen.

De voor -en nadelen van noise cancelling oordopjes

Ook een noise cancelling oordopje heeft zo zijn voor -en nadelen natuurlijk. Hieronder op een rijtje de voor -en nadelen van de noise cancelling oordopje.

Voordelen

 • Je kan beter concentreren
 • Omgevingsgeluid wordt vermindert of verdwijnt zelfs helemaal
 • Je kan beter naar muziek luisteren
 • Je krijgt een betere geluidskwaliteit
 • Je kan makkelijker gesprekken voeren over de telefoon
 • Uitermate geschikt voor in het vliegtuig om al het geruis te dempen

Nadelen

 • De actieve noise cancelling kan ook vermoeiend zijn voor je oren
 • Het is duurder dan een gewone draadloze oordopje
 • Het kan gevaarlijk zijn als je met actieve noise cancelling deel gaat nemen aan het verkeer

Conclusie

Welk noise cancelling oordopje is nou de beste koop? Dit is een vraag die lastig te beantwoorden is. Dit ligt aan naar waar jij opzoek bent, wil je alleen een actieve noise cancelling hebben, wil je gebruik maken touch bediening, fysieke knoppen, etc.

Je kan haast geen verkeerde beslissing nemen als je een noise cancelling oordopje aanschaft uit onze top 5 lijst. De kwaliteit van elk noise cancelling oordopje is namelijk even goed alleen de functionaliteit en de prijzen kunnen hierin verschillen. De één heeft een touch bediening en de ander weer bijvoorbeeld een app waarmee je het kan besturen. Bedenk van te voren goed na wat jij graag zou willen en of bepaalde functies wel nodig zijn voor jou.

Inhoudsopgave

Gerelateerd

PrijsKenner
Copyright © 2024 PrijsKenner.nl – Alle rechten voorbehouden

PrijsKenner.nl neemt deel aan affiliateprogramma’s om commissie te verdienen met links naar partners (Bol & Amazon). Met onze reviews & links kunnen we een kleine commissie verdienen.