PrijsKenner

Beste Voetenbad 2024

Laatste update: January 10, 2024
Author Logo
Geschreven door:  Donny
Hoe hebben wij getest?
products-researched
18
Producten
onderzocht
24
Uren
besteed
reviews collected
27
Ervaringen
verzameld
19
Webshops
vergeleken

Het voetenbad is een geweldige massage toestel die veel voordelen met zich meebrengt. Dit is een ideale manier om goed te kunnen ontspannen. Vooral na een lange dag lopen, werken of andere intensieve activiteiten. Een voetenbad zorgt ervoor om jou zowel lichamelijk als mentaal goed tot rust te kunnen laten komen. Een voetenbad geeft je voeten een kleine spa behandeling maar dan in je eigen huis. 

Ben jij van plan om een voetenbad aan te schaffen maar heb je nog bepaalde twijfels? Neem dan eerst onze koopgids door hierin worden een aantal tips gegeven over de voetenbaden, wordt er beschreven waar jij op moet letten bij het aanschaffen van een voetenbad en welke voetenbaden de beste zijn van 2024.

De 5 Beste Voetenbaden van 2024

Om je keuze te vergemakkelijken hebben wij voor jou een top 5 beste voetenbaden van 2024 op een rijtje gezet. Vervolgens wordt er uitgebreid beschreven over de voor/-nadelen en over de specificaties van de voetenbaden.


1. Beurer FB35

De Beurer FB35 is een veelzijdige voetenbad door zijn verschillende functies. Met de verschillende functies kan deze voetenbad de doorbloeding stimuleren, het losmaken van verkrampte spieren en het zorgen voor het bevorderen van de celregeneratie. Bovendien kan het ook nog eens zorgen voor de revitalisering en activering van de voeten. 

De 3 verschillende ingebouwde functies zijn, vibratie massage, bubbel massage en watertemperatuurregeling. Daarnaast is deze voetenbad ook nog eens voorzien van kalmerende punten van infrarood licht.

Naast deze verschillende functies biedt het ook nog eens 2 verschillende therapieën aan, zoals een aromatherapie en een magneettherapie. Voor de aromatherapie is er een verwijderbare aromafilter aanwezig waarin je rozemarijn, zeezoutextracten, etc kunt toevoegen voor een ontspannende aromatherapie. Voor de magneettherapie zitten er 16 geïntegreerde magneten in verwerkt. 

Verder heeft het 3 verwisselbare pedicureopzetstukken (massage opzetstuk, borstels en eeltverwijderaar) en zijn de rolinzetstukken voor de voetreflexmassage afneembaar. Is het voorzien van een praktische draaggreep en heeft het slipbestendige rubberen voetjes. 

Deze voetenbad heeft een kabellengte van 1,8 meter en heeft een gewicht van 2,03 kg met de volgende afmetingen: 41 x 38 x 17 cm

Pluspunten

 • Beschikt over 3 verschillende functies warmtetemperatuurregeling, vibratie en- bubbelmassage
 • Beschikt over 3 verschillende pedicureopzetstukken
 • Voorzien van verschillende therapieën, de aromatherapie en de magnetentherapie
 • Voorzien van kalmerende punten van infrarood licht
 • Afneembare rolinzetstukken voor de voetreflexzonemassage 
 • Spatbescherming en antislip rubberen voetjes

Minpunten

 • Een kleine percentage gebruikers geven aan dat het redelijk veel geluid kan maken
 • Aantal gebruikers geven aan dat de opzetstukken niet veel toegevoegde waarde heeft, doordat het te klein is. 

Bekijk de Beurer FB35 bij deze vertrouwde webshops:


2. Sanitas SFB07

De Sanitas SFB07 is een simpele voetenbad die ideaal voor het ontspannen te gebruiken is na een lange vermoeide dag. Deze voetenbad heeft 3 verschillende functies, de vibratie massage voor een betere doorbloeding, de bubbel massage om heerlijk te ontspannen en de watertemperatuurregeling om het water langer warm te houden. 

Na een heerlijke ontspannen voetenspa kun je het water in het voetenbad legen door de ingebouwde afgiettuitje. Hierdoor kun je gemakkelijk, simpel en zonder te morsen het water uit het voetenbad krijgen. Verder is het voetenbad van Sanitas voorzien van een massageopzetstuk, heeft het een afneembaar spatschild en slipbestendige rubberen voetjes.

Het voetenbad heeft een gewicht van 1,9 kg met de volgende afmetingen: 34,5 x 13 x 38 cm. Daarnaast heeft het een kabellengte van 1,8 meter.

Pluspunten

 • Heeft meerdere massagefuncties 
 • Simpel en een compact voetenbad
 • Gebruikscomfort, maar 1 knop om alles mee te bedienen en voorzien van een afgiettuit

Minpunten

 • De verwarmingselementen zijn niet krachtig, hierdoor kan het voetenbad het water zelf niet verwarmen. Het kan alleen het water langer warmhouden

Bekijk de Sanitas SFB07 bij deze vertrouwde webshops:


3. Beurer FB50

De Beurer FB50 is een van de luxere voetenbaden die er zijn. Het heeft alle functies die je zo wat kan bedenken. Net als de Beurer FB35 zorgen de verschillende functies voor betere doorbloeding, het losmaken van verkrampte spieren en bevordert het de celregeneratie. Tevens zorgt het ook nog eens voor de revitalisering en activering van de voeten.

De ingebouwde functies zijn, vibratie massage, bubbel massage en waterverwarming. Het voetenbad heeft een krachtige thermostaat hierdoor kan het voetenbad zelf het water verwarmen.

Je hebt zelfs een keuze uit 5 verschillende temperaturen 35℃ tot 48℃ die je kan instellen. Vervolgens zie je op de LED-display wat de huidige temperatuur is. Ook de FB50 biedt naast de massagefuncties een magneettherapie door zijn magneetveld van 6 geïntegreerde magneten en is het voorzien van infraroodlicht.

Daarnaast zitten er 3 uitwisselbare pedicureopzetstukken die voorzien is van automatische rotatie wanneer de middenconsole onder druk staat en zijn de rolbevestigingen voor de voetreflexzonemassage ook verwijderbaar. Daarnaast is het met deze voetenbad ook nog zelfs mogelijk om het zonder water te gebruiken. 

Verder zit er ook nog een timer op die een maximale tijd heeft van 60 minuten, heeft het spatbescherming, beschikt over een slipbestendige rubberen voetjes en heeft het een kabellengte van 2,2 meter. Deze voetenbad heeft een gewicht van 5,2 kg met de volgende afmetingen: 50 x 39 x 22 cm.

Pluspunten

 • Heeft een Display
 • Voorzien van een timerfunctie
 • Sterke verwarmingselementen met 5 instelbare temperaturen 35℃ tot 48℃
 • Meerdere opzetstukken 
 • Heeft veel verschillende functies

Minpunten

 • Niet voorzien van een verwijderbare aromafilter

Bekijk de Beurer FB50 bij deze vertrouwde webshops:


4. Calmenta XXL voetenbad

De Calmenta XXL is de meest luxe en duurste voetenbad uit onze lijst. Met deze voetenbad zorg je gemakkelijk voor een betere doorbloeding, verlicht de vermoeidheid, bevordert de nachtrust, helpt bij slaapproblemen, zorgt voor stressvermindering en ontspannen. 

Het is een multifunctionele massage voetenbad die verschillende massagestanden en temperaturen heeft. Het is voorzien van 4 automatisch roterende Tai Chi wielen, heeft een bubbel massage functie, zijn er 2 verticale 3D massagerollers die volledige automatisch zijn. Daarnaast is het ook nog eens voorzien van een infraroodlicht. 

Het voetenbad kan je instellen precies instellen op hoeveel graden je het zou willen. Het is standaard 35℃ maar je kan het per 1℃ verhogen tot een maximum van 48℃. De temperatuur is vervolgens te zien op de LED-display. Daarnaast is er ook een timmerfunctie aanwezig die ook via de LED-display te zien is. 

Verder is het ook nog eens een ergonomische en gebruiksvriendelijke voetenbad. Dit komt doordat de voetenbad voorzien is van een leegloop ventiel, zodat het water gemakkelijk af te voeren is, een deksel, zitten er wieltjes op en een handvat om het gemakkelijk te kunnen verplaatsen.

Daarnaast wordt het ook nog eens meegeleverd met een afstandbediening. Hierdoor hoef je helemaal niet meer van je plaats te komen of te bukken om een instelling te veranderen. 

Deze voetenbad heeft kabellengte van 1,5 meter en een gewicht van 4,4 kg met de volgende afmetingen: 40 x 38 x 20,5 cm. 

Pluspunten

 • Gebruiksvriendelijk
 • Voorzien van een Display
 • Heeft een timerfunctie 
 • Beschikt over een afstandbediening 
 • Heeft meerdere verschillende massage instellingen

Minpunten

 • Prijs is aan de hoge kant

Bekijk de Calmenta XXL voetenbad bij deze vertrouwde webshops:


5. Medisana Comfort FS885

De Medisana is een merk dat door vele gebruikers als een van de beste wordt beschouwd voor medische gecertificeerde gezondheidsproducten. Zo is de Medisana Comfort FS885 ook niet te missen in onze top 5 lijst. Dit is een simpele voetenbad met niet al te veel verschillende functie maar goed genoeg om je lichaam na een drukke dag tot rust te laten komen. 

Deze voetenbad beschikt over 3 massagefuncties, om te ontspannen kan je de bubbel massage gebruiken en met de vibratie massage of de massage met infrarood om je lichaam te laten rusten.

Daarnaast zorgt dit ook nog eens voor een betere doorbloeding. De verschillende massagetechnieken zijn gelijktijdig te gebruiken maar ook apart. De voetenbad is ook nog eens te verstellen in de temperatuur van 20℃ tot 48℃ en heeft het een timerfunctie met een maximale duur van 60 minunten. Zowel de temperatuur als de timer is weergegeven via de display.

Verder kan je een heerlijke voetreflexmassage krijgen door de slim geplaatste massagerollers. Deze zijn zowel aan de onderzijde als aan de binnenzijde van de voeten te vinden. Het voetenbad heeft een kabellengte van 2 meter en een gewicht van 2,9 kg met de volgende afmetingen: 38,6 x 24,3 x 45,9 cm.

Pluspunten

 • Temperatuur verstelbaar in wel verschillende 10 warmte standen
 • Een goede prijs-kwaliteitsverhouding
 • Heeft verschillende massagetechnieken 
 • Heeft een timerfunctie 
 • Voorzien van een display

Minpunten

 • De massagerollers zijn niet automatisch

Bekijk de Medisana Comfort FS885 bij deze vertrouwde webshops:


Koopgids voor Voetenbaden

Wat is een Voetenbad?

Het woord voetenbad betekent letterlijk het baden van de voeten. Het water is meestal tot rond de enkels gevuld maar nooit hoger dan de knieën. Een voetenbad kan dan ook verschillende doeleindes hebben zoals voor medische redenen, therapie, ontspanning en niet te vergeten het wassen van de voeten. Naast het masseren van de voeten wordt het dus ook gebruikt om chronische pijn te verlichten maar het is ook ideaal om de vermoeide voeten te laten ontspannen.

Soorten voetenbaden?

Naast het grote aanbod op de markt van de verschillende merken zit er hierin ook nog eens een variatie in de soorten voetenbaden. Zo zijn er eenvoudige modellen te verkrijgen maar ook hele luxe modellen met vele functies. De volgende soorten voetenbaden zijn de meest voorkomende op de markt:

 • Elektrische voetenbaden, dit zijn ook gelijk de meest duurste voetenbaden. Maar zijn wel het meest uitgebreid in de mogelijkheden, functies en de luxe. 
 • Inklapbare voetenbaden, deze voetenbadjes zijn er handig als je niet veel ruimte hebt. Hierdoor kun je ze gemakkelijk opbergen als je het niet gaat gebruiken.
 • Opblaasbare voetenbaden, dit zijn de nog simpelere voetenbaden die je kan krijgen. Net als de inklapbare kun je deze nog makkelijker meenemen voor op vakantie of opbergen als je het niet meer gaat gebruiken. Daarnaast zijn dit de goedkoopste variatie doordat deze niet elektrisch zijn (beschikken dus niet over bepaalde elektrische functies en/-of massagefuncties).
 • Detox voetenbaden, dit is een professionele footspa. Het is bedoelt om giftige ontstekingsstoffen uit het lichaam te verwijderen, op basis van elektrolyse. Hierdoor gaan de zweetklieren open, zodat de giftige stoffen effectief via de zweetklieren uit het lichaam verwijdert kan worden. Vaak gebruiken personen deze voetenbaden als ze reuma hebben. 
 • Houten voetenbaden, dit is een voetenbad die van hout is gemaakt en vergeleken met de andere modellen het zwaarst.

- Functies voetenbaden

Naast de verschillende soorten zijn er ook nog een allemaal verschillende functies die een voetenbad kan hebben. Hieronder een overzicht over de mogelijke functies:

 • Vibratie functie: Bij deze functie worden je voeten gemasseerd door de vibrerende noppen op de bodem van de voetenbad. Deze functie zou je ook nog eens kunnen gebruiken zonder water.
 • Verwamringsfunctie: Door de verwarmingsfunctie koelt het water zich minder snel af. Sommige voetenbaden kunnen zelfs het water opwarmen naar een bepaalde warmtegraad. Het ligt er maar net aan hoe krachtig het voetenbad is.
 • Infrarood Verlichting: Deze functie zorgt ervoor dat je bloedvaten extra gestimuleerd zal worden. De infrarood warmte zorgt ervoor dat de bloedvaten open zullen gaan waardoor je de vermoeide voeten weer energie zullen krijgen.
 • Pedicure functie: Dit zijn vaak verschillende opzetstukken die je erbij krijgt en is vooral handig voor personen om er eelt mee te verwijderen.
 • Shiatsu-massage of voetreflexmassage: Dit zijn verwijderbare massage rollers of kogels die vaker bij wat grotere voetenbaden voorkomen. Deze rollers zorgen ervoor dat ook de diep liggende spieren beter gemasseerd zullen worden.
 • Bubbel functie: Met deze functie worden via kleine openingen vanuit de bodem lucht naar boven geblazen. Hierdoor worden je voeten op een zachte manier gemasseerd door de lucht die langs je voeten gaan.
 • Magneten: Het wordt ook wel magneettherapie genoemd, doordat de magneten gezien worden als therapeutisch. Het kan zorgen voor een verbeterde doorbloeding, detoxen en het kan hoofdpijn verminderen.

Waar kan je een voetenbad aanschaffen?

Je hebt verschillende manieren om een voetenbad aan te schaffen. Wel is het dat het tegenwoordig steeds populairder is om via de internet je producten aan te schaffen, zoals bol.com, Amazon, coolblue, etc. Maar wat zijn de voordelen en waar kan je een voetenbad aanschaffen? 

- Online via een webshop

Dit is de eenvoudigste manier om een voetenbad aan te schaffen. Je hoeft hier niet fysiek naar een winkel toe te gaan en je hebt ook nog eens een grote aanbod aan verschillende voetenbaden waaruit je kan kiezen.

De meeste voetenbaden modellen die je in fysiek winkels kunt krijgen zijn ook online te bestellen. Enige minpunt is dat je het product niet eerst kan aanvoelen qua de kwaliteit en het kan 1 tot 3 dagen of meer duren voor het bij je huis aankomt. Maar in de meeste gevallen als het voetenbad je niet bevalt is het wel mogelijk om het gratis te laten retourneren. 

- Voetenbad Blokker

Als je liever niet online je voetenbad wilt aanschaffen en/- of je wilt niet op de verzendtijd wachten dan is het mogelijk om een voetenbad van de Blokker aan te schaffen. Zij hebben vaak de basis modellen van een voetenbad.

Voordeel van de fysieke winkel is dat je het product kan aanvoelen qua kwaliteit en dat je het gelijk naar huis kan meenemen. Een minpunt kan wel weer zijn wat vaak voorkomt dat ze het model dat jij wilt het niet op voorraad hebben, waardoor jij met lege handen weer naar huis gaat. 

- Voetenbad Kruidvat

Net zoals bij de Blokker kan je ook een voetenbad van de Kruidvat halen. Wel is het zo dat Kruidvat vaak uit de voorraad is. Daarnaast heeft Kruidvat om de zoveel tijd een actie waardoor de voetenbaden redelijk goedkoop zijn. 

- Voetenbad Action

Een ander mogelijkheid is om een voetenbad bij de Action te halen. Een groot voordeel van een voetenbad van de Action is dat het erg budget vriendelijk is, waarschijnlijk zelfs het goedkoopst. Nadeel is wel weer dat Action vaak standaard geen voetenbaden op winkelvoorraad heeft. Daarnaast als ze het wel hebben zijn het vaak simpele voetenbaden met weinig extra functies.

Informatie over het voetenbad die je moet weten voordat je er een aanschaft

Het kan lastig zijn om de juiste voetenbad te kiezen die voor jou het beste is. Merken, zoals Beurer en Medisana hebben een grote aanbod van verschillende voetenbaden modellen. Om jou een betere beeld te geven over de verschillende mogelijkheden van de voetenbaden die er zijn, hebben wij voor jou de belangrijkste aandachtspunten op een rijtje gezet. 

Hoe vaak wil en mag je het voetenbad gaan gebruiken

Het is belangrijk om jezelf af te vragen hoe vaak je een voetenbad gaat gebruiken. Dit met de reden, zodat je weet welk soort voetenbad je het best kan aanschaffen. Het is namelijk verstandiger om een duurdere voetenbad aan te schaffen als je van plan bent om het bijna dagelijks te gaan gebruiken.

Verder is er geen vast limiet voor hoe vaak je een voetenbad mag gebruiken. Je kunt het dagelijks gebruiken als je het wilt om lekker te ontspannen. Wel is het aan te raden om het voetenbad wekelijks minimaal 1 keer te gaan gebruiken voor de mentale voordelen. 

Waarvoor wil je een voetenbad aanschaffen

Meeste gebruikers schaffen een voetenbad aan voor zijn voordelen. De voetenbad kan namelijk zowel lichamelijk als mentale klachten verminderen.

De één schaft een voetenbad aan voor ontspanning en/- of pijn vermindering in de voeten, terwijl de ander het weer aanschaft voor vermindering van stress, hoofdpijn of betere nachtrust en het bevorderen van betere bloedsomloop. Er zijn dus genoeg redenen om een voetenbad aan te schaffen.

Als je een wond op je voeten hebt is het wel af te raden om tijdens deze periode het te gaan gebruiken. Het warme water van de voetenbad kan ervoor zorgen dat het huid wat rondom de wond zit gaat weken. Hierdoor kan het genezingsproces van de wond langer gaan duren.

Hoe onderhoud je het voetenbad

Het onderhouden van je voetenbad is erg essentieel. Dit zorgt ervoor dat je de levensduur van de voetenbad verhoogt daarnaast verbeter je hierdoor ook de hygiene waarmee je bijvoorbeeld vieze geuren en voetschimmel mee kan voorkomen.

Het is belangrijk dat je het voetenbad goed reinigt. Dit kun je doen door hem na elke sessie grondig met water te spoelen. Een betere optie is om een milde schoonmaakmiddel te gaan gebruiken, denk aan een neutrale azijn. Hierdoor kan je ophoping van kalk voorkomen en voorkom je ook nog eens vieze geuren. 

Daarnaast is het verstandig om altijd de handleiding te lezen, zodat jij precies weet om hoe en wat wel en niet toegestaan is om je voetenbad te reinigen. Het reinigen van voetenbaden kan namelijk verschillen per model en in de handleiding geeft de fabrikant altijd aan hoe zijn model gereinigd moet worden. 

Hoe vind ik het beste voetenbad die bij mij past?

Nu jij de basisinformatie weet over het voetenbad worden de volgende paragrafen beschreven om jou een beter beeld te geven waarop jij moet letten bij het aanschaffen van een voetenbad. Om jou keuzen te vergemakkelijken voor een goede voetenbad die het beste bij je past en om een miskoop te verkleinen. 

- Temperatuurregeling 

Bij veel voetenbaden die je aanschaft wordt het water die in het voetenbad zit warm gehouden, dit betekent dat de warmte wel steeds zal gaan afnemen.

Echter zijn er ook voetenbaden aanwezig die niet alleen het water warm houdt maar ook nog eens verwarmd, waarbij je zelf de temperatuur kunt instellen. Hierdoor kun jij precies de warmte van het water instellen zoals jij het wilt. De temperatuur is in meeste gevallen dan ook te zien via de display. Het is dus handig om van te voren te bedenken of jij deze functie (instelbare temperatuur) zou willen of niet.

- Massagesysteem

Ook is het handig om van te voren al te bedenken wat voor soort massage je zou willen. Een voetenbad kan namelijk verschillende massage mogelijkheden hebben. Zo kan de ene voetenbad alleen maar vibratie massage geven terwijl de ander voetenbad over 3 verschillende soorten massages beschikt.

Bedenk dus van te voren goed na welk jij zou willen en bekijk ook goed welk massagetechniek het voetenbad heeft. Zo zijn de meeste voetenbaden wel voorzien van een vibratie massage en/-of bubbel massage. Maar er zijn ook voetenbaden voorzien van extra massagetechnieken, zoals massagerollers, infrarood verlichting of magneten.

- Grootte en het ontwerp van het voetenbad

Een ander factor om naar te kijken is de grootte van het voetenbad. Het zou namelijk zonde zijn als je voeten niet in het voetenbad zou passen. Meeste voetenbaden zijn geschikt voor voetmaten tot maat 46. Maar er zijn ook gevallen die bijvoorbeeld tot maar maat 44 gaan of zelfs nog kleiner.

Daarnaast kan het handig zijn om ook te kijken naar het ontwerp. Sommige voetenbaden kunnen namelijk erg groot zijn. Hierdoor kan het lastig zijn om het bijvoorbeeld op te bergen of te verplaatsen.

Ook is het belangrijk om naar het ontwerp te kijken, zodat je weet tot waar het water komt. Bij sommige modellen kan het water tot maar je enkels komen terwijl andere modellen gemakkelijk tot je kuiten kunnen komen. Het ligt er maar net aan wat jij zelf zou willen.

Gebruiksgemak

Als laatst en niet te vergeten is het gebruiksgemak en comfort. Naast dat een voetenbad meerdere functies aanbiedt zal het ook handig zijn als deze gemakkelijk te bedienen is, zodat het eenvoudig en voor iedereen te begrijpen is hoe het voetenbad werkt. De basis modellen hebben meestal maar 1 knop of draaiknop. Maar de luxere modellen kunnen wel meerdere knoppen bevatten.

Daarnaast zou het ook handig zijn als het voetenbad een afstandbediening heeft. Hierdoor hoeft je namelijk niet meer naar voren te bukken om een setting te veranderen. Verder zijn er ook voetenbaden aanwezig met LED-displays. Hierdoor kan je gemakkelijk zien in welke setting/modus je zit en kan je ook de temperatuur van het water aflezen, als het nodig is zelfs ook bijstellen.

De voor -en nadelen van een voetenbad

Ook het voetenbad heeft zo zijn voor -en nadelen natuurlijk. Hieronder op een rijtje de voor -en nadelen van een voetenbad.

Voordelen

 • Het zorgt voor ontspanning.
 • Het kan voor pijnverlichting zorgen.
 • Het zorgen voor mooiere en zachtere voeten, doordat het harde en ruwe plekken (denk aan eelt) rondom de voeten worden verwijdert.
 • Het kan helpen tegen fysieke klachten, zoals verkoudheid, koude voeten, reumatische klachten en ook koud lichaam.
 • Het zorgt voor een verbeterde bloedcirculatie.
 • Het kan ook voor stress vermindering zorgen.

Nadelen

 • Sommige voetenbaden zijn van lage kwaliteiten en erg simpel. Waardoor je eigenlijk net zo goed een emmer kon gebruiken. Zonde van het geld.
 • Ook bij een miskoop van een slechte voetenbad kunnen de massagerollers/noppen juist pijn doen, doordat er op de verkeerde drukpunten van je voeten gedrukt worden.
 • Het kan een duurkoop zijn als je het voetenbad niet vaak zult gaat gebruiken.

Conclusie

Welk voetenbad is nou de beste koop? Dit is een vraag die lastig te beantwoorden is. Het ligt er maar net aan naar waar jij opzoek bent, met welk doel wil je het gaan gebruiken, is dit voor een fijne ontspanning of juist voor bepaalde gezondheidsdoelen, hoe vaak ga je het gebruiken, etc. Wel is het aan te raden om een betere kwaliteit voetenbad aan te schaffen als je het vaak zult gaat gebruiken, omdat deze vaak een betere levensduur hebben en duurzamer zijn.

Verder kan je haast geen verkeerde beslissing nemen als je een voetenbad aanschaft uit onze top 5 lijst. De kwaliteit van deze voetenbaden zijn allemaal erg goed alleen de functionaliteit, uiterlijk en de prijzen zullen hierin verschillen. 

Inhoudsopgave

Gerelateerd

PrijsKenner
Copyright © 2024 PrijsKenner.nl – Alle rechten voorbehouden

PrijsKenner.nl neemt deel aan affiliateprogramma’s om commissie te verdienen met links naar partners (Bol & Amazon). Met onze reviews & links kunnen we een kleine commissie verdienen.