PrijsKenner

Video deurbel Action review: LSC Smart Connect

Laatste update: February 18, 2023
Author Logo
Geschreven door:  Donny
Hoe hebben wij getest?
products-researched
1
Producten
onderzocht
dagen
Uren
besteed
reviews collected
5
Ervaringen
verzameld
2
Webshops
vergeleken

De Action brengt zijn tweede generatie video deurbel uit met allemaal verbeteringen ten opzichte van de eerst generatie. Zo heeft deze nu een oplaadbare accu en een verbeterde bescherming tegen weersomstandigheden en veel meer.

Ook nu is deze slimme deurbel van de Action weer te verkrijgen voor minder dan 4 tientjes. Maar de vraag is dan wel of deze even goed is als zijn eerste generatie, want deze was bij velen zeer positief bevallen.

In deze artikel zal ik voor jullie uitzoeken hoe goed deze video deurbel is, wat de mogelijkheden zijn, de voor- en nadelen en geef ik een review over deze video deurbel van de Action, LSC Smart Connect.

Over de Action slimme deurbel, LSC Smart Connect

De eerste generatie video deurbel van de Action was een grote hit. Nu heeft de Action een nieuwe video deurbel uitgebracht! Deze is nog beter dan de 1e generatie door de verbeteringen die zijn aangepast.

Prijs van de Action video deurbel

De prijs van de Action video deurbel speelt een belangrijke rol bij de beslissing om de video deurbel aan te schaffen. Je hebt namelijk voor 39,95 euro al deze geweldige video deurbel van de Action.

Daarnaast heb je ook nog eens een zeer goede kwalitatieve video deurbel met functies die je bij de duurdere modellen ook voorbij ziet komen, waar de prijzen al gauw vanaf 100 euro begint.

Hoe werkt de video deurbel van de Action?

De werking van deze video deurbel is eigenlijk vrij eenvoudig. Het maakt gebruikt van een oplaadbare accu, wifi (max 25 meter afstand), gong en met de LSC Smart Connect-App.

Als eerst kun je de video deurbel monteren met de bijgeleverde anti-sabotage-schroefgat, zodat inbrekers deze niet zomaar kunnen meenemen.

Vervolgens kun je de deurbel koppelen aan je smartphone doormiddel van de LSC Smart Connect-app, deze is in de App Store of Google Play te vinden. Via de App kun je namelijk heel gemakkelijk de slimme deurbel aan je smartphone koppelen door de QR-code te scannen.

Eenmaal gekoppeld aan je smartphone, krijg je bij het aanbellen nu meldingen op je smartphone binnen en kun je ook direct live zien wie er voor de deur staat en kun je gebruik maken van de tweerichtingscommunicatie door de ingebouwde luidspreker en microfoon.

Als laatst kun je nu ook de meegeleverde gong aansluiten door deze in de stopcontact te stoppen en te verbinden, zodat je niet alleen maar meldingen op je smartphone krijgt maar ook thuis een bel af hoort gaan.

Welke mogelijkheden heeft de Action video deurbel?

Naast zijn lage prijs beschikt deze slimme video deurbel ook nog eens over verschillende handige en nuttige functies. Hieronder worden de functies kort beschreven:

 1. HD-video-opname: De Action video deurbel kan video-opnames maken in HD-kwaliteit (1920x1080 pixels) met een brede kijkhoek van zo 145 graden.
 2. MicroSD-kaart: De video-opnames kunnen worden opgeslagen en later terug bekeken worden zonder Cloud opslag waar je extra voor moet betalen. Deze deurbel heeft namelijk een ingebouwde slot voor een microSD-kaart (niet inbegrepen) waar deze beelden opgeslagen kunnen worden.
 3. Bewegingsdetectie: Ook is deze slimme deurbel voorzien van een bewegingssensor, waardoor je een melding krijgt op je smartphone of tablet als er beweging voor de deur wordt gedetecteerd.
 4. Nachtzicht: Verder heeft het ook infrarood sensoren waardoor je ook in de avonden hele duidelijke beelden kunt bekijken en krijgen.
 5. Tweerichtingscommunicatie: Deze video deurbel is voorzien van ingebouwde microfoon en luidspreker. Hierdoor kun je direct communiceren met diegene die aan de deur staat.

Hoe kan de video deurbel van de Action zo goedkoop zijn?

De lage prijs die de Action kan aanbieden komt doordat het een white label product is. Action heeft namelijk zelf geen productiekosten, zij gebruiken namelijk een white label product onder het Tuya netwerk. Tuya is één van het grootste smart home platformen ter wereld met wel meer dan 10.000+ fabrikanten.

Een white label product is een product dat wordt geproduceerd door een bedrijf en vervolgens wordt verkocht aan andere bedrijven, zoals de Action of Hema en vele andere bedrijven die het product weer vervolgens opnieuw verpakken en onder hun eigen merknaam verkopen.

Hierdoor kunnen deze bedrijven besparen op productresearch en productiekosten, waardoor de Action of de Hema het weer voor een lagere prijs kunnen verkopen.

De Action video deurbel vergeleken met de andere merken

Om jou een betere beeld te geven van hoe goedkoop eigenlijk de Action video deurbel is. Worden hieronder verschillende slimme deurbellen weergegeven met ongeveer dezelfde functies en mogelijkheden.

Slimme deurbelPrijs
Action video deurbel, LSC Smart Connect€39,95
Eufy by Anker Video Deurbel€99,00
Ring Video Deurbel 2e generatie€174,00
Looki draadloze Video Deurbel€99,00
SecuFirst DID701S Slimme Wifi deurbel€119,00

Mijn ervaring met de Action video deurbel

Mijn ervaring met de Action video deurbel was zeer positief. Vooral door de mogelijke functies en zijn lage prijs had ik niet echt punten om op aan te merken. De installatie ging vrij soepele in het begin. Vervolgens het verbinden met mijn smartphone en daarna de gong ging ook vrij gemakkelijk.

Eenmaal aangesloten was het in het begin wel even zoeken hoe de app werkte, na er enkele minuten te mee hebben gespeeld was dat ook geen probleem meer. Zo kon ik eenvoudig de bewegingsdetectie inschakelen en kon ik direct door de camera via de app meekijken.

Ik was zeer verrast dat de nachtmodus erg goed werkte. Als er in de avonden aangebeld werd kon ik de gezichten duidelijk en scherp zien. Daarnaast was de normale camera beeld ook niet slecht het heeft ook immers HD-kwaliteit van 1080p.

Wel was het zo dat als er te snel bewogen werd voor de camera dat het een slechtere beeld gaf, een haperende beeldkwaliteit of als de wifi verbinding slecht was dat de deurbel het ook slecht deed.

Verder kwam Tuya wel een keer negatief in het nieuws naar voren met de privacy en waar de gegevens werden opgeslagen. Ondanks dat het wel verbeterd en aangepakt is, is het vertrouwen wel vermindert.

Ik zelf heb alleen de slimme deurbel gebruikt waardoor het voor mij minder uit maakt. Maar als je ook camera's van LSC Smart Connect binnenhuis gebruikt. Kan ik me bij voorstellen dat het minder prettig is, dat er een (nihil) kans bestaat dat iemand anders via de camera mee kan kijken.

De voor- en nadelen van de Action video deurbel

Om jou een globaal en duidelijk beeld te geven worden hieronder de voor en nadelen van de Action video deurbel beschreven:

Voordelen:

 • Zeer goedkoop met goede kwaliteit.
 • Het is draadloos te gebruiken.
 • Je kunt live beelden bekijken.
 • De beelden kunnen gratis bewaard worden (microSD-kaart).
 • Meldingen op meerdere smartphones of tablets ontvangen.
 • Voorzien van nachtmodus.

Nadelen:

 • Maakt geen gebruik van de Cloud. Als iemand de hele deurbel meeneemt ben je ook direct alle beeld materiaal kwijt en als je Cloud gebruikt kun je het alsnog terug bekijken.
 • Het maakt geen gebruik van een Hub maar van de Wifi. Het direct koppelen met de Wifi kan minder veilig zijn.
 • Wordt geen microSD-kaart bijgeleverd.
 • De privacybeleid van Tuya kan een aandachtspuntje zijn, maar dit is persoonlijk. Tot op heden is er in ieder geval nog geen misbruik over bekend.

Waar is de Action video deurbel te koop?

Deze slimme deurbel van de Action is alleen online te koop op de site van de Action zelf. Maar houdt er wel rekening mee dat dit kan verschillen, zo staan er soms op bol.com ook de slimme deurbellen op van de LSC Smart Connect deurbel.

Weet je niet nog niet zeker of deze Action video deurbel iets voor jou is? Hieronder staan dan alternatieven voor de slimme deurbellen zonder abonnement of bekijk het volgende artikel deze kan voor jou ook interessant zijn, Beste deurbel met camera zonder abonnement.

1
Living Needs Draadloze Deurbel – HD Video Deurbel – Deurbel met Camera.
Draadloze verbinding | 52 melodie(ën) | Werkt op: 2-draads, Adapter/ lichtnet, Batterij
Bekijken Bol.com
2
Video deurbel met camera en wifi - Draadloos op accu met 1080P Inclusief draadloze gong (t-ring geluid) en 32GB SD-kaart (slimme deurbel) van Zedar
Draadloze verbinding | 12 melodie(ën) | Werkt op: Batterij, Adapter/ lichtnet
Bekijken Bol.com
3
SecuFirst DID701S Slimme Wifi deurbel met camera met draadloze gong Zilver Grijs - 1080P
Draadloze verbinding | 3 melodie(ën) | Werkt op: Adapter/ lichtnet
Bekijken Bol.com
4
Eufy by Anker Video Deurbel - Draadloze Deurbelset - Inclusief HomeBase 2 - WiFi vereist
Draadloze verbinding | 1 melodie(ën) | Werkt op: Batterij, Adapter/ lichtnet
Bekijken Bol.com
5
Looki draadloze Video Deurbel met Camera - gratis 32GB SD-kaart - Full HD & Cloud – incl. Chime met ring melodieën – Intercom - WiFi
Draadloze verbinding | 4 melodie(ën) | Werkt op: Batterij, Adapter/ lichtnet, 2-draads
Bekijken Bol.com

Conclusie

De Action video deurbel is een zeer goede en kwalitatieve video deurbel. Het doet wat het moet doen en heeft daarnaast ook nog eens zeer handige functies die je bij duurdere modellen ook voorbij ziet komen. Het is dan ook logisch dat deze video deurbel erg gewild is door vele gebruikers.

Met zijn lage prijs en goede functionaliteit heeft het ook een zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding. Al met al raad ik deze video deurbel van de Action aan. Het zorgde bij mij voor goede beeldkwaliteit ook zelfs in de avond. Ik kon gemakkelijk communiceren met diegene die aan de voordeur stond.

Daarnaast kan ik ook nog eens de beelden terug bekijken zonder een abonnement te moeten hebben. Houdt verder wel rekening mee dat je geen 100% zekerheid hebt met waar de data opgeslagen wordt en hoe veilig de privacy is. Aangezien dit beheerd wordt door Tuya, maar dit kan in principe voor elk bedrijf gelden.

Inhoudsopgave

Gerelateerd

PrijsKenner
Copyright © 2024 PrijsKenner.nl – Alle rechten voorbehouden

PrijsKenner.nl neemt deel aan affiliateprogramma’s om commissie te verdienen met links naar partners (Bol & Amazon). Met onze reviews & links kunnen we een kleine commissie verdienen.